Ezo

Szerelmet ígérnek a csillagok augusztusra: ezek a jegyek találnak rá a boldogságra

Létrehozva: 2024.07.31.

Új kapcsolat? Netán egy régi felmelegítése? Szakítás, viták? Kinek mit ígér a szerelmi horoszkóp? Eláruljuk!

Nyakunkon az augusztus, vele együtt pedig nem csak egy új hónap érkezik, de új lehetőségeket is kapunk az univerzumtól a boldogságra. Lássuk, a szerelem terén mit ígérnek a csillagok: elhoztuk olvasóinknak az augusztusi szerelmi horoszkópot!

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Vajon kinek ígér szerelmet a horoszkóp? Fotó: Bors

Augusztusi szerelmi horoszkóp

Kos

Az Oroszlán hava szenvedéllyel tölt el és ötleteket is ad ahhoz, hogy miként pezsdítsd fel a szerelmi életedet. Kiváltképp az augusztus 4-ei újhold lesz a segítségedre abban, hogy egy szexi lépéssel kizökkentsd a kapcsolatodat a túlságosan is megszokott egyensúlyából, ha pedig szingli vagy, épp itt az ideje, hogy esélyt adj valakinek! Magabiztosságodat az univerzum garantáltan jutalmazza. Ugyanakkor a retrográd Merkúr miatt – mely épp ekkor kezdődik – légy különösen körültekintő a randi leszervezésében! A Vénusz, a szerelem bolygója pedig augusztus 29-én lesz a segítségedre: ha esetleg korábban a hátráló Merkúr miatt valamilyen viszályt éltetek át a pároddal, itt a lehetőség elsimítani azt.

Bika

Könnyen lehet, hogy múltad egy darabja visszatér augusztusban, hogy kísértsen téged. Ezt kihasználva vagy egy kis mókában lehet részed, vagy pedig lezárást kaphatsz. Augusztus 22. után a Szűz hava veszi át az uralmat az életed felett, részletorientáltsága pedig arra késztet, hogy fordíts nagyobb figyelmet a vágyaidra. Noha általában az "egyszerűség gyönyörködtet" elvét vallod, most arra késztetnek a csillagok, hogy picike pezsgést vigyél a szerelmi életedbe és új dolgokat próbálj ki. Ne habozz!

Ikrek

Ebben a hónapban elengedhetetlen, hogy a szerelmeddel nyíltan megbeszéljetek mindent: a kommunikáció lesz a kulcs, a hátráló Merkúr ugyanis a félreértések veszélyét hordozza magában. A Mars egész hónapban a jegyedben tanyázik, emiatt különösen szenvedélyesnek érezheted magad, főként 14. körül, amikor a tettre kész bolygóhoz még a szerencsés Jupiter is csatlakozik. Az augusztus 19-ei telihold pedig arra sarkall, hogy kipróbálj olyan dolgokat is, amit korábban nem, és vállald be a járatlan utakat a romantika terén is.

Rák

Élvezd ki a hónap elejét! Törődj magaddal, tervezzetek be a párotokkal egy randit mondjuk egy menő étterembe! Minderre az újhold napja, azaz augusztus 4. a legalkalmasabb. Eközben a Vénusz csevegésre sarkall, flörtölő hangulatban leszel: csak vigyázz, nehogy a rossz embernek küldj félreérthető (illetve hát épp hogy félreérthetetlen) üzeneteket, a retrográd Merkúr ugyanis kész minden szinten bekavarni! Az augusztus 19-ei telihold ideje pedig számodra arról szól majd, hogy az intimitás kérdését kitárgyaljátok a pároddal, netán a kapcsolatotokat érintő határok kerüljenek szóba. Ne félj beszélni arról, ami megerősítheti a kapcsolatotokat! 

Oroszlán

Ez kétségtelenül a te hónapod, most lehetsz igazán önmagad: használd hát ki! Kövesd a szíved, élj a szenvedélyednek, és légy azzal, akit igazán szeretsz! Csak a retrográd Merkúrral vigyázz, ugyanis ilyenkor könnyű megsérteni másokat! Válogasd hát meg a szavaidat! Az augusztus 19-ei telihold pedig arra szolgál, hogy kimondd a szerelmi életeddel kapcsolatos legfontosabb igazságokat. Ha erre vágysz, ez a legjobb időszak arra, hogy elkötelezd magad!

Szűz

A hó elején a Vénusz a jegyedben lesz, így valósággal megújulsz, megszépülsz, hiszen az ő fényében fürdesz. Ha van valaki a múltadból, akivel újra kapcsolatba szeretnél lépni és újra felszítani a lángot, ami egykor köztetek volt, hetedike a legalkalmasabb időpont erre. Ha azonban kapcsolatban vagy, úgy találhatod, hogy nehéz egyensúlyban tartani a magánéletedet és a munkádat, kiváltképp az ez utóbbiban ért stressz miatt. Augusztus végén azonban már a időszakod jön el, használd ki a Szűz havát, élj támogató energiáival!

Mérleg

Vedd be az éjszakát a barátaiddal, találkozz hasonszőrű emberekkel, így pezsdítheted fel a szerelmi életedet! Ebben kiváltképp a 4-ei újhold segít majd. Ugyanakkor számodra az augusztus 19-ei telihold lesz a csúcspont, ez hozhatja el életedbe a nagy változást: ha elégedetlen vagy a szerelmi életeddel, több szenvedélyt vinnél a kapcsolatodba, itt az ideje kitalálni, mit is szeretnél pontosan, illetve mi nem tetszik a dolgok jelenlegi állásában.

Skorpió

Noha ebben a hónapban a karriered lesz a fókuszpont, ez nem azt jelenti, hogy a szerelmi életedet teljesen hanyagolnod kellene. A hónap elején lehetőséged van új emberekkel megismerkedni, ami talán egy új szikrát is jelent számodra. A retrográd Merkúr azonban sok téren bekavarhat, így legyél rugalmas, bármit is tervezz! A hónap második felében, főképp telihold körül komolyabb gondolatok kerítenek hatalmukba, főképp azzal kapcsolatban, mi az, ami valójában örömöt hoz az életedbe, és mi az, ami nem. 

Nyilas

Ha szerelemről van szó, augusztus elején, kiváltképp újhold idején különösen nyitott leszel. Adj egy esélyt a romantikának és próbálj ki valami újat! A retrográd Merkúr a hónap közepén egy korábbi szerelmedet ismét közelebb hozza hozzád, ráadásul augusztus 14-én a tüzes Mars és a szerencsés Jupiter szenvedéllyel és optimizmussal tölt majd el. Ha valakivel szintet szeretnél lépni kapcsolati téren, ez az idő a legkedvezőbb rá!

Bak

Ha megnyílsz a szerelmed előtt, az augusztus 4-ei újhold új mélységeket hozhat a kapcsolatotokban, sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, mint valaha. Ugyanezen a napon a Vénusz is feltüzel, arra késztetve, hogy kilépj a komfortzónádból és új dolgokat próbálj ki. Ha netán szingli vagy, itt az ideje olyan emberekkel ismerkedned, randiznod, akik eddig kívül estek az érdeklődési körödön: talán épp ez hozza el számodra a boldogságot. Mindeközben a retrográd Merkúr egyrészt a kapcsolati határok újratárgyalására késztet, másrészt régi sebeket téphet fel, régi történeteket hozhat újra felszínre.

Vízöntő

Ha valakinek, hát neked a kapcsolatokról, a szerelemről fog szólni az augusztus, köszönhetően javarészt az Oroszlán havának. Az újhold a legjobb időszak arra, hogy szintet lépjetek a partnereddel, vagy ha nem érzitek, hogy ez a jó irány, akkor keress valakit, aki jobban illik hozzád. A Vénusz miatt ugyanis épp aznap vágysz majd a legtöbb közelségre, intimitásra. Ha van valamilyen gond vagy feszültség a kapcsolatodban, amiről eddig igyekeztetek a pároddal tudomást sem venni, az a hónap közepén könyörtelenül a felszínre tör majd. Az augusztus 19-ei telihold pedig arra sarkall, hogy elengedd a múltad azon részét, mely visszatart a boldogság elérésétől.

Halak

A Vénusznak köszönhetően a hónap eleje, különösen a 4-ei újhold ideje alatt alakíthatsz ki minden eddiginél mélyebb kötődést a pároddal. Itt az ideje szintet lépni a kapcsolatotokban! Ugyanakkor a retrográd Merkúr arra késztet, hogy korábbi kapcsolataidat is újra górcső alá vedd, és megvizsgáld, mi működött és mi nem. Ez lezárást is hozhat, tanulságokat is levonhatsz belőle, mindeközben azokra az exeidre is figyelmeztet, akik talán újra közel akarnak kerülni hozzád egy második esély reményében. Az augusztus 19-ei telihold idejét töltsd egyedül! Tökéletes időpont arra, hogy megvizsgáld, mit szeretsz és mit nem, mi okoz örömöt számodra és mi nem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek