Ezo

Nagy változások és még nagyobb döntések: ezt ígéri a csillagjegyednek a keddi újhold

Létrehozva: 2024.08.30.

Nagy változások kezdetét jelenti szeptember 3. Ekkor érkezik ugyanis a Szűz újhold.

Közeledik a szeptemberi újhold: egész konkrétan kedden kezdődik meg az új holdciklus, mely mindig a megújulást hozza magával, valami új kezdetét jelenti az életünkben. A mostani újhold a Szűz havában lesz, mely különös jelentéssel bír: e jegy az információk megszállottja, így most sok tudást magadba szívhatsz, amit aztán ízlelgethetsz, magadévá tehetsz az újholdnak köszönhetően. Emellett a Szűz újhold arra késztet, hogy nagyobb figyelemmel fordulj önmagad felé, ne kritizáld, ugyanakkor jobban megértsd magad, mely fejlődést hozhat el számodra. De lássuk, mire is számíthatnak az egyes csillagjegyek!

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, ezo
Vajon a te csillagjegyedre milyen hatással lesz a szeptemberi újhold? Fotó: rawpixel.com

Ilyen változást ígér neked a szeptemberi újhold

Kos

A Kosok számára a felelősségvállalás terén hoz nagy változásokat a szeptember 3-ai újhold. Valamilyen olyan személyes vagy munkahelyi projektbe kezdesz, ami valamilyen szintű napi áldozathozatallal jár a részedről, a cél érdekében azonban hajlandó vagy ezt meghozni. Emiatt változtatsz a napi menetrendeden.

Bika

Az újhold arra késztet, hogy dönts: vagy forduljanak a dolgok komolyra, vagy legyen vége! Olyan kapcsolatban vagy, ami jelenleg eléggé nehezen meghatározható. itt az ideje, hogy tisztázzátok az érzéseiteket, és azt, hogy hogyan tovább! Ha épp nem a párkapcsolatodra lesz hatással az új holdciklus, akkor talán épp egy korábban csak álomként dédelgetett hobbit kezdesz komolyan venni. Annyi bizonyos: változás közelít!

Ikrek

Új élet kezdődik számodra és a családod, szeretteid számára: ez lehet egy költözés, családalapítás vagy új gyermek vállalása, de akár egy régi, rokonságon belüli sérelem, viszály elsimítása is. Annyi bizonyos: az új holdciklusban több felelősséget vállalsz majd otthon, többet segítesz a szeretteiden, mint korábban.

Rák

Elköteleződés vár rád! Hogy pontosan milyen téren, azt csakis Te tudhatod! Talán épp egy új állásajánlatot fogadsz el, netán szerelmeddel döntötök úgy, hogy a kapcsolatotokat magasabb szintre emelitek. Annyi bizonyos: most előtérbe kerül az érettebb, felelősségvállalásra kész éned.

Oroszlán

Az újhold elsősorban a biztonságérzetedre, a magabiztosságodra és az anyagi helyzetedre lesz hatással: vagy egy új munkalehetőség képében, vagy olyan formában, hogy végre rendeződnek az anyagiakat érintő kérdések körülötted, netán stabilizálódik egy ingatag helyzet. Itt az ideje, hogy őszinte légy önmagaddal, és vizsgáld meg alaposan, mennyit is költesz – no meg persze mire!

Szűz

Ha valakinek igazán nagy megújulást hoz az újhold, hát te leszel az. Az univerzumnak hála most olyan lehetőségek nyílhatnak meg előtted, melyek soha máskor az év folyamán. Használd ki hát jól az elkövetkező napokat! Fókuszálj a vágyaidra és a céljaidra és cselekedj!

Mérleg

Itt az idő megpihenni, hátradőlni! A szeptemberi újhold lezárást ígér a Mérlegeknek. Most kell górcső alá venned, mi az, ami örömmel tölt el, ami segít az életed során, és mi az, ami (vagy aki) csak hátráltat.

Skorpió

A baráti köröd kibővülését hozhatja el a szeptember 3-án érkező újhold: lehet, hogy egy régi ismerős bukkan fel újra, netán a közösségi térben teszel szert nagyobb népszerűségre, de akár egy szerelem felbukkanása is a levegőben lehet. Ki tudja? Annyi bizonyos: most kell kapcsolatot ápolnod az ismerettségi köröddel, ha pedig ötleteid vannak, most kell megosztanod velük!

Nyilas

Első hallásra tán meglepő lehet, de e kalandvágyó jegy szülöttei most több felelősséget vállalnak az újhold hatására. Talán épp egy új lehetőséget kapsz, amivel érdemes élni, de az is lehet, hogy jelenlegi munkahelyeden kezdik el most értékelni igazán azt, amit leteszel az asztalra. Tudod, hogy mindez megtiszteltetés, ugyanakkor azt is, hogy sokkal komolyabb feladatok várnak rád innentől.

Bak

Egy új ötlet nem hagy nyugodni. Úgy érzed, a végére kell járnod! Ne habozz! Ez lehet egy új karrier, vagy tán visszaülni az iskolapadba, netán elutazni, hogy új élményeket, tapasztalatokat szerezz. Az elméd nyitott az új dolgok befogadására – használd hát ki jól a helyzetet!

Vízöntő

A pénzügyi tudatosságodra lesz hatással az újhold. Vagy megszabadulsz egy, a válladat régóta nyomó hiteltől, vagy épp arra jössz rá, mire kell, és mire nem érdemes költeni. Emellett a bizalmi köröd is kibővül: valaki olyanhoz kerülsz közel, hogy úgy érzed, neki érdemes megnyílnod.

Halak

Ha valakinek igazán előrébb lendíti a szerelmi életét az újhold, az te leszel! Ha szingli vagy, a napokban kopogtathat be hozzád Ámor, ha pedig van párod, most érzed elérkezettnek az időt, hogy tovább mélyítsétek a kapcsolatotokat. Emellett minden más kapcsolatot is érdemes górcső alá venned, és megnézned, mely állta ki az idő próbáját, és kiket ideje elengedned.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek