Diéta idején sem kell lemondani a finom falatokról.
A diéták általában lemondással járnak, és legtöbbször a rántott hús is tiltólistára kerül. Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie! Az alakbarát elkészítési módon múlik minden, azaz a paníron. Ha diót használsz, lassan szívódik majd fel, fehérjében pedig gazdag ételt kapsz, ez pedig segít majd a fogyásban.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csirkemelleket megtisztítjuk, szárazra töröljük, 1-2 ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, megsózzuk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a sót, a gyömbérport, a darált diót, valamint a lisztet. A csirkemellcsíkokat egy kevés lisztben megforgatjuk, azután a diós masszába mártjuk, majd forró olajban kisütjük - tanácsolja a mindmegette.hu.