Ezo

3 csillagjegy, akiben egy harcos lelke lakozik

Létrehozva: 2024.10.02. 10:30

Vannak, akik küzdeni akarását semmi sem törheti le. Ezek a csillagjegyek a legnagyobb harcosok.

Az élet minden területén meg kell vívnunk a magunk kisebb-nagyobb csatáit: legyen szó a szerelemről, az állásunkról, pozíciónkról a közösségben, olykor-olykor csatarendbe kell állítanunk magunkat. Vannak, akik – ha tehetik – igyekszenek elkerülni a konfliktusokat, míg mások épp ellenkezőleg: bármelyik percben képesek (természetesen képletesen) fegyvert ragadni és kiállni az igazukért, az érdekeikért, vagy épp megvédeni másokat egy-egy helyzetben. Ezek a csillagjegyek azok, akikben ott lobog a tűz, és bármikor képesek megtenni, amit meg kell tenni. De hogy kik is ők? Most eláruljuk!

harcos, törzsi harcos, Pexels
Van, akiben egy harcos lelke lakozik: ezek a csillagjegyek bármikor készek kiállni a maguk és mások igazáért is  Fotó: Pexels

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb küzdők

Nyilas

Aligha meglepő, hogy a tűz elemű, kalandot, kihívást kereső Nyilas felkerült erre a listára: e mindig tettrekész felfedező folyton-folyvást új tudásra, új élményekre szomjazik, megszerzett tapasztalatát és bölcsességét pedig arra használja, hogy megóvja szeretteit a támadásoktól, valamint kiálljon azok mellett, akik nem tudnak a saját igazukért szót emelni.

Kos

A Kos bármikor kész megvédeni magát és szeretteit is, ha igazságtalanság éri. Ráadásul eléggé eltökélt is ahhoz, hogy tudja, miként kell megnyerni egy csatát. Jajj azoknak, akik mocskos módszerekkel igyekeznek lerántani a Kost a sárba – végül ugyanis maguk kerülnek oda!

Skorpió

A rejtélyes Skorpió ugyancsak az igazi harcos jegyek sorát erősíti, aki bármikor kész kiállni az elesettek mellett, kiváltképp, ha azt látja, hogy valaki élősködik rajtuk. Jellemzően nem magáért harcol, hanem azért, aki nem tudja megvédeni magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek