Ezo

4 csillagjegy, akiben még november előtt fellángol a tűz egy régi szerelme iránt

Létrehozva: 2024.10.25. 10:30

Október utolsó napjaiban lobban lángra újra a tűz. Eláruljuk, mely csillagjegyek kerülnek ismét közelebb az exükhöz.

Örök kérdés, hogy akkor az a bizonyos káposzta jó-e felmelegítve vagy sem. Természetesen most nem szeretnénk gasztronómiai vitába belefolyni, sokkal inkább a szívügyek kapcsán emlegetjük mindezt. Sokak szerint ha egy szerelem véget ért, lezárult, akkor már nem lehet, vagy legalábbis nem érdemes visszahozni az érzéseket, míg más azt mondja: igenis vannak olyan helyzetek, pillanatok, amikor új esélyt kell adni egy kapcsolatnak. Nos, az univerzum szerint négy csillagjegy életébe még november előtt, azaz gyakorlatilag a következő napokban visszatér egy ex, és újra fellángol a tűz... Hogy kik is ők? Eláruljuk.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
Négy csillagjegy életébe még november előtt visszatér egy régi szerelem  Fotó: Pixabay

Csillagjegyek, akik november előtt újra beleszeretnek egy exükbe

Rák

A mélyérzéseiről ismert Rák gyakran ábrándozik a múlton, épp ezért sűrűn előfordul vele, hogy újra és újra eszébe jut egy-egy régi szerelem, ez pedig ahhoz vezet, hogy a régi érzések, érzelmek szépen lassan a felszínre kerülnek. E Hold uralta jegy kiváltképp ki van téve a nosztalgia veszélyeinek az év ezen szakában. Ráadásul hajlamos rózsaszín szűrőn keresztül nézni a múltat, és szebbnek látni az akkor történteket, mint amilyenek valóban voltak. A Rák számára egy volt szerelem nem csak egy kapcsolat felmelegítése, de visszatérés valaki olyanhoz, aki megérti, és aki mellett biztonságban érzi magát.

Mérleg

A Vénusz uralta Mérleg folyamatosan áhítozik a szerelemre, az emberi kapcsolatokra. Az év közeledtével e jegy szülöttei számadást készítenek és felidézik magukban a múltbéli kapcsolataikat. Ők azok, akik nem szeretik az elvarratlan szálakat, főképp szerelmi téren, így nagy valószínűséggel veszik fel a kapcsolatot egy régi partnerükkel, hogy lezárást kapjanak – ami aztán akár új fellángoláshoz is vezethet.

Skorpió

A szenvedélyéről ismert Skorpió nehezen felejt: rendkívül mély érzésekkel kötődik partneréhez, és ezeket a szálakat bizony nem könnyű elvágni. Ahogy közelít az év vége, úgy érzi a Skorpió is, hogy fel kell elevenítenie azokat a kapcsolatokat, amik mély nyomot hagytak benne. Kellőképp eltökéltek ahhoz, hogy adjanak az exnek még egy esélyt, pláne, ha vannak még köztük lezáratlan ügyek. Ráadásul e jegy szülöttei vannak olyan bátrak, hogy szembenézzenek a múlt hibáival – amit akár ezáltal ki is javíthatnak.

Halak

Aligha meglepő kijelentés, hogy az álmodozó és szentimentális Halak hajlamos rózsaszín szűrőn keresztül szemlélni a múltat, az év vége közeledtével pedig egyre erősebb a jegy szülötteiben a késztetés, hogy újraélesszék a legvarázslatosabb szerelmek nyújtotta érzéseket. Ők azok, akik nem csak a második esélyben hisznek, de abban is, hogy bármikor lehet happy end a történet vége.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek