Ezo

4 csillagjegy, akiket a szerelem teljesen megváltoztat

Létrehozva: 2024.10.20. 10:30

Vannak, akik egy kapcsolatban egész más emberekké válnak. Lássuk, mely csillagjegyekre igaz ez a leginkább!

Mindannyian ismerünk olyan embereket, akik ha szerelmesek, mintha egész más arcukat mutatnák, mint amikor szinglik. Szó szerint mintha kicserélték volna őket. Miért van ez? Talán épp a csillagjegyük tehet róla? Nos, kétségtelen: ez is hozzájárul. Lássuk, kikről is van szó!

szerelem, szerelmes, kapcsolat, párkapcsolat
Néhány csillagjegy valósággal átalakul, amikor szerelmes lesz  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akiket a szerelem megváltoztat

Nyilas

Azt hihetnénk, a kalandvágyó, mindig új kihívást, új izgalmat kereső Nyilas egy párkapcsolatra is hamar ráun, és ezen a téren is hamar új izgalmak után néz – ez azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól. Ha e jegy szülötte egyszer szerelembe esik, akkor ajándékokkal halmozza el kedvesét, emellett olyan elkötelezetté válik, mint még soha.

Bak

A munkamániás Bakot elsőre nem gondolnánk romantikus típusnak, azonban ha egyszer szerelembe esnek, akkor nem ismernek középutat: mindent beleadnak a kapcsolatba, mintha más nem is létezne számukra, csak a kedvesük. Bizonyos értelemben ugyanolyan elánnal és odaadással vetik bele magukat a romantikus dolgokba, mint szingliként az előttük álló feladatokba.

Vízöntő

E lázadó lelket mintha teljesen kicserélnék, ha igazán szerelmes lesz. Ő az, aki a barátság felől közelíti meg a szerelmet is, így ő lesz az, aki nem csak naponta ötször ír rád, mennyire hiányzol neki és belájkolja az összes Insta-posztodat, de garantáltan lesz pár közös viccetek, amit senki más nem érthet, és ő lesz az, aki bizonyosan ott lesz melletted bármikor, ha szükséged van rá.

Ikrek

Ha az Ikrek szerelembe esik, akkor onnantól minden a kedvese körül forog. Ő az, aki nem csak több izgalmat hoz a szerelmi életedbe, mint bárki más, akit ismertél, de bármikor lesz egy-két kedves szava, ami után nem tudsz mást tenni, csak mosolyogni. A Vízöntőhöz hasonlóan az Ikrek is a legjobb barátként tekint a szerelmére, így olyan szoros kötődést alakít ki, amiről sokan csak álmodoznak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek