Vonzás

4 csillagjegy, akik nőként ellenállhatatlanok

Létrehozva: 2024.10.11. 17:30

Ők azok, akikért minden férfi odavan. Ezen csillagjegyek nőtagjai mindenki másnál több vonzerővel rendelkeznek.

Kik a legvonzóbb nők? Azok, akikért mindenki epedezik, akiket mindenki maga mellett szeretne tudni? Vajon a kisugárzásukat a csillagjegyüknek köszönhetik? Aligha meglepő, ha eláruljuk: bizony sok esetben igen. Most leleplezzük, kik is ők.

szépség, gyönyörű, boldogság, horoszkóp, csillagjegy
Mely csillagjegyek a legvonzóbbak? Most kiderül!  Fotó: Pexels

A legvonzóbb csillagjegyek: nők, akiket mindenki imád

Mérleg

A Mérleg nők nem csak sármjukról, de eleganciájukról is ismertek. Uralkodó bolygójuk a szépségért és a szerelemért felelős Vénusz, aminek köszönhetően könnyedén kiismerik magukat a divat világában. Ráadásul természetük is rendkívül kívánatos: diplomatikus jellemük miatt az élet minden területén nyugalmat sugároznak magukból, minden társasági helyzetben képesek egyensúlyt teremteni, ráadásul annak köszönhetően, hogy képesek mindenkinek a helyzetébe belehelyezni magukat, szinte mindenki kedves, együttérző teremtésekként gondol rájuk.

Oroszlán

A magabiztos és sugárzó karizmával rendelkező Oroszlán nőket képtelenség nem észrevenni. Uralkodó égitestük a Nap, melynek köszönhetően ha megjelennek valahol, minden tekintet rájuk tapad. Azonnal ők lesznek a társaság középpontja, ráadásul rendkívül szenvedélyesek is, ami kifejezetten vonzó tulajdonság.

Nyilas

A Nyilas nők nem csak határtalan optimizmusukkal csavarják az ujjuk köré a férfiakat, de kalandvágyó természetükkel is. Uralkodó bolygójuk a felfedező Jupiter, így minden egyes találkozás egy Nyilas nővel izgalmat tartogat. Szabadságvágyuk kiváltképp vonzóvá teszi őket. Ezen szabad energiák azok, amik oly nagy erővel vonzanak mindenkit.

Halak

Empátia és érzékenység: ezek azok a tulajdonságok, melyek a Halak nőket oly ellenállhatatlanná teszik. E jegy uralkodó bolygója az álmokért és a megérzésekért felelős Neptunusz, aminek köszönhetően a Halak képesek mélyérzelmi kötődést létrehozni. Együttérzők és gondoskodók. Emellett a művészi vénájuk sem elhanyagolható, a képzelőerejük nagy, ez a kreativitás pedig ugyancsak nagy vonzerővel ruházza fel őket, többek közt annak köszönhetően, hogy képesek a világ minden szegletében meglátni a szépséget.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek