Diéta

Nem bírta elviselni párja étkezési szokásait és tojás mániáját, szakított vele

B. V.

Létrehozva: 2024.10.13. 15:30

A férfi választás elé kényszerítette a fitnessz influenszert: a tojások vagy ő?

Hihetetlen ok miatt szakított egy fitnesz influenszerrel a párja: drasztikus étkezési szokásia miatt. Rosana Rerreira, aki 152 ezer követővel rendelkezik rendkívül odafigyel arra, hogy megtartsa vékony vonalait, amihez hatalmas mennyiségű proteint és főként tojást fogyaszt. Ez azonban a bolti számlákon is meglátszik, sőt a barátival töltött időn is, ugyanis diétája mindent meghatároz. 

tojás
Nemrég 1200 tojást vett a boltban Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

"A diétám olyan szigorú, hogy az a közösségi életemre is kihat. Eleinte próbálod titkolni, de idővel mindenki észreveszi, hogy reggelire, ebédre és vacsorára is tojást eszel. Emiatt szakított velem az exem két hónap randizás után, mert nem bírta elfogadni, hogy sosem eszek "normális" ételt. Mondtam neki, hogy versenyre készülök, ezért eszek ennyi tojást, de nem bírta felfogni. Közölte velem, hogy választanom kell: ő vagy a diétám"

- közölte Rosana, aki természetesen nem újdonsült románcát választotta, aminek köszönhetően meg is nyerte a Miss BumBum versenyt. Épp ezért semmilyen megbánása nincs afelől, hogyan vitte be az ehhez szükséges őrületes fehérje mennyiséget. 

Volt egy másik srác is, aki azt mondta, hogy szereti az edzett nőket, de amikor megtudta, hogy mennyi tojást eszek hetente, soha nem keresett többet. Igazából viccesnek tartom

 - jegyezte meg hozzátéve, hogy épp ezért mostanra már nem kerüli az első randik során a diéta témakörét. Eddig ugyanis elhallgatta, ami mindig visszacsapott végül, írja a DailyStar.

"Őszinte vagyok és egyből közlöm velük, hogy az életem a kontrollált étkezéseim körül forog. Habár most férfi detoxon vagyok a terapeutám tanácsára. Azt mondta, most saját magammal kell időt töltenem mindenféle romantikus kapcsolat nélkül, amibe én rögtön beleegyeztem. Inkább lennék ugyanis egyedül egy olyan testben, ami boldoggá tesz, minthogy feladjam ez elveimet egy olyan valakiért, aki nem érti meg az életstílusomat". 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek