Aktuális

Karóval verte össze vetélytársát a szerelmes férfi

Bors

Létrehozva: 2012.06.19.

Szerelemféltés miatt vertek össze fiatalok egy 69 éves férfit. A támadók attól tartottak: az idős ember el akarja csábítani egyikük barátnőjét. A sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

 

Senki sem gondolt rosszra akkor, amikor a három férfi és a nő leült egy közös italozásra. Az est előrehaladtával azonban a 69 éves férfi összeszedte minden bátorságát, és meghívta egy külön italozásra a társaságbeli hölgyet, aki történetesen az egyik 24 éves férfi barátnője volt. A nő el is csábult, és elindult új lovagjával a beígért koccintásra, azonban ezt a hátrahagyott barát és annak 34 éves ismerőse igencsak rossznéven vette.

A faképnél hagyott duó követte a csalfa párocskát. A féltékenység azonban olyannyira eluralkodott a fiatal férfin, hogy egy útba eső építkezésről felkapott karóval alaposan helybenhagyta 69 éves vetélytársát, aki a támadás során súlyos koponyasérülést szenvedett.

A támadók igyekeztek elmenekülni, azonban egy közelben lévő szemtanú segítségével sikerült elfogni a férfiakat. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított ellenük eljárást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek