Aktuális

Hármas esküvőn siratták el anyjukat

Bors

Létrehozva: 2012.08.06.

Haldokló anyjuk kívánságára ugyanazon a napon házasodott meg három testvér. A tripla esküvőn az édesanya már nem tudott részt venni, mert elvesztette a csatát a rákkal szemben.

Teljesült a vágya annak a haldokló brit anyának, akinek az volt az utolsó kívánsága, hogy mindhárom gyermekének magánélete révbe érjen, házasodjon meg. A South Shieldsben élő Emma és Sarah Bond, valamint bátyjuk, Paul ugyanarra a napra jelentkezett be az anyakönyvvezetőhöz, hogy hivatalosan is összekösse életét a szerelmével.

A hetvenhárom éves Marjorie még kivette a részét a ceremónia szervezéséből, de már nem érhette meg gyermekei egybekelését, mert végzett vele a gyilkos kór. Az esküvői ebéd olykor halotti torhoz hasonlított, a testvérek sokszor a könnyeikkel küszködtek, és anyjuk előtti tisztelgésként egy róla készült fotót is elhelyeztek az ünnepi asztalon.

– Mindannyiunk számára különleges nap volt, mégsem tudtunk felhőtlenül örülni a saját boldogságunknak, mert nem lehetett velünk édesanyánk. Idegtépő volt megszervezni a tripla esküvőt, de megérte a fáradságot, mert teljesítettük édesanyánk utolsó kívánságát – magyarázta a különleges ceremónia után meghatódva Sarah.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek