Aktuális

Öt tinit drogozott be a füvező nagyi

Bors

Létrehozva: 2013.03.14.

Egy 13 évest, két 14 évest és szintén két 15 évest kínált meg marihuánás sütivel a nagyi, aki azt is megengedte a fiataloknak, hogy beszívjanak a drogjából. Iris Thorntonnál azért volt drog, mert gyógyászati okokból, fájdalomcsillapítás végett tarthat magánál.

Iris Thornton komoly hátfájással küzd, ezért legálisan tarthat magánál marihuánát - írja a Daily Mail. Az 55 éves nagyi nem volt önző asszony, ugyanis öt tinédzserrel gond nélkül megosztotta az adagja egy részét. Mint kiderült, nemcsak süteménybe sütött belőle neki, de azt sem tagadta meg a fiataloktól, hogy elszívják, ha ahhoz van kedvük.

"A gyerekeket nem kényszerítette a drogfogyasztásra, ugyanakkor felnőttként tudnia kellett volna, hogy nem illő így viselkedni" - mondta a skót rendőrség szóvivője. A bíróság végül 250 óra közmunkára ítélte a nagymamát, de a közösség szerint ennek a büntetésnek aligha van visszatartó ereje. Mindegyik szülő úgy véli, ennél komolyabb retorziót kellett volna alkalmazni az asszonynál, hiszen a gyerekek egészsége károsodott.

A nagyi egyébként úgy bukott le, hogy az egyik gyerek bódult állapotban ment iskolába. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek