Aktuális

A neten nézett utána, hogy végezze ki a családját

Bors

Létrehozva: 2015.06.03.

Egy családapa, miután kivégezte szeretteit, két napon át élt a holttestekkel. A férfi, akiről senki sem hitte el, hogy ilyen szörnyűségekre képes, hetekkel előre felkészült a mészárlásra - méghozzá az internet segítségével.

Egy ötvenhez közelítő, Claytonban élő apa, Jitendra Lad egyetlen éjjel leforgása alatt végezte ki saját tini lányait és feleségét, majd két napon keresztül élt a holttestekkel. Végül felkötötte magát.

A testeket felfedező rokonok hívására pillanatok alatt rendőrök özönlötték el a család otthonát múlt októberben: három nő holttestét a saját ágyában fedezték fel. Több szúrással végzett velük hóhéruk - minden valószínűség szerint gyorsan, álmukban haltak meg. A férfi felakasztotta magát. Ő egy egész hétvégét tölthetett el a holtakkal, mielőtt végzett volna magával - írja a Daily Mail.

 

He googled how to cut a person's throat - then lived with their bodies for a weekend before hanging himself

Posted by Daily Mail on 2015. június 2.

 

A rokonok és az ismerősök elmondása alapján Jitendra Lad és családja teljesen normális, szerető família volt. A férfi múltjában semmilyen jel nem utalt mentális betegségekre, anyagi gondokkal nem küzdöttek. Ennek ellenére a beszámolók alapján az IT-managerként dolgozó Jitendra Lad a legutóbbi előléptetése óta feszült volt a munkahelyén, és az is nyugtalanította, hogy egyre jobban közelít az ötvenhez. Egy ismerőse, Lee Cartwright szerint nem szerette jelenlegi munkáját, és valami másra vágyott. Boldogtalan volt, és nem csodálkozik azon, hogy végzett magával - azonban megdöbbentő, amit a családjával tett.

A legsokkolóbb azonban az a bizonyíték, amit a rendőrség az apa telefonján talált. A férfi ugyanis már hetekkel azelőtt, hogy végzett volna feleségével, Dukshabenel, valamint 19 illetve 16 éves lányaival, Trishával és Nishával, többször rákeresett az interneten arra, hogyan kell egy embernek elvágni a torkát illetve hogyan kell kivégezni valakit.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek