Hideg

Kiadták a riasztást: mínuszokkal és ónos esővel keményít be az időjárás

P. E.

Létrehozva: 2022.11.27.

A vasárnap és a hétkezdés sem lesz szívderítő.

Vasárnap hajnalra, reggelre többfelé képződhet pára, köd, mely napközben helyenként tartósabban is megmaradhat. Több tájegységünkön számítani kell szitálásra, esetleg gyenge esőre, hajnalban, reggel a fagyosabb tájakon ónos szitálás is előfordulhat. 

 

Hosszabb napos időszakokra elsősorban a nyugati és az északnyugati tájakon van nagyobb esély. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban -2 és +4, kora délután 2 és 10 fok között alakul a hőmérséklet, a naposabb tájakon mérhetjük a magasabb értékeket.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki.

 

Hétfőn is sokfelé indul párás, ködös idővel a nap, és napközben is többfelé maradhat szürke az idő. Helyenként előfordulhat szitálás, gyenge eső, hajnalban, reggel néhol ónos szitálás is kialakulhat. A Dunántúlon élénk, helyenként erős lökések kísérhetik a délkeleti szelet. Napközben 2-8 fokra van kilátás.

Kedden és szerdán reggelente ködfoltokra van kilátás, míg napközben rétegfelhős, szürke idő várható, csak kevés napsütés lehet. Szitálás, ónos szitálás bárhol előfordulhat. A reggeli órákban gyenge fagy, délutánonként +5 fok körüli értékek lehetnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek