Eltűntek

„Iskolába indultak, de már nem értek oda” – együtt tűnhetett el barátnőivel Dorina

M. N.

Létrehozva: 2024.06.02.

Május 30. óta körözi a rendőrség a 16 éves Dorinát, ugyanis a fiatal lány reggel iskolába indult, de onnan már nem tért haza. Kiderült, hogy nem ő az egyetlen, aki aznap eltűnt: két társával együtt veszett nyoma a tininek.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri három 16-17 év közötti lány eltűnése miatt. A Kiskunhalason élő Dorina, Jázmin és Fruzsina még május 30-án tűnt el, amikor is iskolába indultak, de végül oda nem érkeztek meg. Információink szerint a három lányt ugyan az a nevelőszülő neveli, ő tett bejelentést a rendőrségen a fiatalok eltűnése miatt. Egy ideig csak Dorinát körözték, de most már a másik két társát is. Korábban a Borsnak Dorina édesanyja nyilatkozott.

A hatóságok jelenleg is keresik a három tinilányt  Fotó: Gé

Nevelőszülő neveli, onnan szökött el a gyermek 

– kezdte Bazsikné Juhász Éva, Dorina édesanyja. 

– Azt az információt kaptam, hogy ugyan úgy elindultak az iskolába, ahogyan szoktak, de már nem értek oda. Azzal a másik két lánnyal ment, akik szintén a nevelőszülőknél laknak. Tegnap reggel 7 óra körül mentek el, azóta semmit sem tudunk róluk. Egyszer már csinált ilyet, de akkor 4-5 óra mászkálás után hazajött végül. 

Az eltűnt gyermek anyukája azt mondta, hogy nem tudja miért tették ezt a lányok. Azt is elárulta, hogy ő rendszeresen látogatja, telefonon tartja a kapcsolatot a lányával. 

– Jó viszonyban vagyunk. Azt sem hiszem, hogy a nevelőszülőkkel gond lenne, arról biztosan tudnék. Elsőnek a nevelő is azt hitte, hogy nálam lehet, de sajnos nem… Meg hát, ha így lenne szólnék neki, hogy ne aggódjon érte. Szerintem Pesten lehetnek valahol. Telefon nincs náluk, mert azt a nevelőszülő nem adta oda nekik. Végül értesítették a rendőrséget, akik már körözést is kiadtak.

Éva üzent az eltűnt kislányának.

Annyi borzasztó dolog történik, csak rettenetes dolgok jutnak eszembe, hogy mi történhetett veled

 – sírta el magát Éva. – Gyere kérlek haza, ha tudsz! Nem lett volna szabad így elmenned! Meg lehet minden oldani, beszélni, az nem megoldás, ha elmész. Nem így működik, hogy fogjuk magunkat és világgá megyünk! Nagyon várunk haza!  zárta.

A rendőrségi körözést itt tudod megtekinteni Dorináról, Jázminról itt és Fruzsináról pedig ezen a linken keresztül. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek