Háború

Menczer Tamás: A csatatéren nincs megoldás, ott csak halottak vannak

N.T.

Létrehozva: 2024.07.08.

A csatatéren nincs megoldás, ott csak halottak vannak, ebben a háborúban mindenki veszít - írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hétfőn a Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy Orbán Viktor miniszterelnök békemissziójának ezért van rendkívüli jelentősége.

A bejegyzéshez feltöltött videóban Menczer Tamás arról beszélt: egy "virtigli háborúpárti", Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője szerint mindegy, meddig tart, de Oroszországot le kell győzni Ukrajnában. A háború folytatódjon tovább és tovább, ezt akarják a háborúpártiak, a háború folytatódjon addig, ameddig Ukrajna nem győz - jegyezte meg.

Azonban ebben a háborúban senki sem győz, itt mindenki veszít - mondta Menczer Tamás. Hangsúlyozta: a csatatéren nincs megoldás, ott csak halottak vannak, ezért kell azonnali és feltétel nélküli tűzszünet és tárgyalás, béketárgyalás.

A kormánypártok kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: Manfred Weber "a háborúpárti koalíció része", nem tűri a békepártiakat, "nem szeret bennünket", és ezt számos módon ki is mutatja.

Azonban minden zsarolás és minden nyomásgyakorlás, minden támadás ellenére a kormánypártok ki fognak tartani a békepárti álláspontjuk mellett, és meg akarják őrizni Magyarország békéjét és biztonságát - mondta Menczer Tamás.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek