Aktuális

Horror: Perceken múlt, hogy felrobbanjon az anyuka arca az elrontott plasztikától

Bors

Létrehozva: 2021.08.12.

Kerry Parry az utolsó pillanatban került orvoshoz.

Két héttel ezelőtt döntött úgy a 43 éves brit Kerry Perry, hogy szeretne egy kicsit csinosabb és fiatalosabb lenni, ezért felkeres egy szépészeti központot, ahol botox-szal feltöltik majd az ajkait és kicsit az arcát is. Az anyuka egy családi traumán volt túl, úgy érezte, neki nem egy szimpla hajvágás segítene kicsit rendbe tenni a lelkét, hanem ez az apró plasztikai beavatkozás. Ki is fizette a nagyjából 160 ezer forintos kezelési költséget az injekciókért, majd várta az eredményt. De nyilván nem azt, amit végül kapott, ugyanis, ahogy ő fogalmaz, majdnem felrobbant az arca a kezelés után.

Érelzáródást okozott a töltőanyag

A kezelőanyag ugyanis, amit a bőre alá fecskendeztek, elzárta az ereit és szinte teljesen megszüntette a vérkeringést az arcában. Az arca és az ajkai duzzadni kezdtek és vörösen izzottak.

– A hölgy, aki végezte a kezelést, teljesen profinak tűnt, megbíztam benne. Aztán, ahogy beadta az injekciót, szinte azonnal leállt az arcomban a vérkeringés. Én ezt akkor még nem tudtam, azt hittem, normális a kezelés után, hogy kicsit duzzadt a szám. Hazamentem, de aztán nem múlt el a duzzanat és visszamentem. A hölgy beszúrt a számba egy oldószert, ami feloldja a feltöltőanyagot, de csak rosszabb lett a helyzet. Ismét hazaküldtek, hogy várjam a hatást. Két nap múlva megint visszamentem, megint kaptam oldószert, akkor szabadult el végleg a pokol. Az arcom és a szám a háromszorosára duzzadt. Attól féltem, hogy felrobban az arcom és meghalok – mondta az anyuka a Liverpool Echo-nak.

Mentőt kellett riasztani

Kerry-hez végül mentőt hívtak a szalon munkatársai.

Olyan pokoli volt a fájdalom, hogy könyörögtem, hogy mentsék meg az életem, mert még látni akarom a gyerekeimet felnőni. Két percen belül szinte felismerhetetlenné torzult az arcom.

A nőnél az érelzáródás után súlyos allergiás reakció lépett fel az oldószertől, a kettő együtt valóban pokoli kínokat okozhatott.

– A mentők azonnal csomó injekciót nyomtak belém és oxigénmaszkot is kaptam. Azt mondták, ha kicsivel később kerülök orvoshoz, leállt volna a légzésem és újra kell éleszteni.

A szalon kártérítést fizetett Kerry-nek, aki ezzel ki is egyezett velük, történetét azért mesélte el, hogy mindenki figyeljen az intő jelekre és azonnal fusson orvoshoz, ha feltöltés után valami rendellenességet tapasztal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek