Celeb

Sarka Kata imádja, ha utálják – videó

kbv

Létrehozva: 2015.06.05.

Tökéletes a teste, tökéletes a családja, és rendszeresen posztol fotókat a közösségi oldalán. Sarka Kata rendre ki is húzza a gyufát a kommentelőknél, akik válogatott sértésekkel illetik. A szépséges anyukát azonban ez nem zavarja.

Többek között az irigység volt a téma péntek reggel a FEM3 Café műsorán, ahol egy hétig Sarka Kata volt Váczi Gergő műsorvezető társa. Itt mondta el a korábban modell, ma marketingszakemberként és bloggerként dolgozó anyuka, hogy bizony ő is találkozott már ezzel a mérgező emberi tulajdonsággal. Katát viszont egyáltalán nem zavarja, ha az internetezők piszkálják.

- Engem inspirál. Szeretem, amikor a Facebookomon ezt látom. Mert akkor azt látom, amit én is érzek, hogy irigylésre méltó az életem, mert egy szép családom van, egy harmonikus egy kiegyensúlyozott életet élek. És igenis irigyeljenek, mert jó az, amiben élek. És aki engem nem szeret, azt megpróbálom inspirálni arra, hogy ezt ő is érje el - mondta a műsorban Kata, aki azt is elárulta, van álnéven írogató állandóan otrombaságokat írogató kommentelője is, de róla is tudja kicsoda. Kata szerint férje, Hajdú Péter egyik exe, akinek már csak azért is az orra alá akarja dörgölni, mennyire szépen élnek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek