Celeb

Rubint Réka szívszorító vallomása Norbika megasztáros fellépése után - azt írták rólam, hogy “rossz anya” vagyok

Létrehozva: 2024.09.24. 17:30

Kőkemény őszinteséggel tálalt ki.

Azt mindannyian tudtuk, hogy a Megasztár hatalmas meglepetéseket fog nekünk tartogatni. Sok év telt el a 6. és a 7. évad között, ami pedig azt jelenti, hogy a tehetségeknek is sokáig kellett várniuk, hogy megmutathassák magukat. Rúzsa Magdiék álla valósággal leesett a válogatón, amikor konstatálták, hogy máris milyen erős a mezőny. Tehetségesebbnél tehetségesebb énekesek jöttek, és nem egy produkcióra kiáltották ki, hogy ez világszínvonalú. Arra azonban, hogy Schobert Norbika is fel fog tűnni - ráadásul versenyzőként -, arra senki nem számított. 

Ifj. Schobert Norbert énekel a Megasztárban: barátnőjével és öccsével érkezett a válogatóra (Fotó: YouTube / hot magazin)

Schobert Norbi neve alatt mindenki az idősebbik, híres fintneszgrurura gondol, aki arra tette fel életét, hogy a magyarokat egészségesebbé tegye. Az ifjabb Schobert Norbi is meg akarja azonban mutatni, hogy ő is képes nagy dolgokat véghez vinni. Lara és Norbika most minden erejükkel azon vannak, hogy bebizonyítsák a világnak, hogy a szüleik árnyákából ki tudnak lépni. Ezért Norbika jelentkezett a Megasztrába, mert énekes szeretne lenni. 

 Amikor elkezdtem a dalt, hallottam, hogy sokkal mélyebben indítottam, mint kellett volna és onnan már nagyon nehéz korrigálni. Furcsa volt, mert hiába gyakoroltam énektanárral, nyilván nem volt egyszerű, mert tudtam, hogy ott ül velem szemben a zsűri, akik hatalmas szakmai tudással rendelkeznek

- mesélte el a Mokkában. 

 

Rubint Réka megható sorokkal reagált Norbika bátorságára: 

- Először is szeretném megköszönni a rengeteg üzenetet, gratulációt, amit Norbika / nekem mindig Norbika marad/ tegnap esti Megasztárban való szereplése után küldtetek! Nehezen találom a szavakat … mert elképesztő az a szeretet és elismerés, amit az elmúlt hetekben Lara és Norbika ÖNEREJÜKBŐL kaptak! Nem miattunk, hanem a teljesítményük miatt! Annyira, de annyira büszke vagyok MINDHÁROM gyermekemre! Zalánra, aki 7 éve kitűnő tanuló és a felvételi évében épp a középfokú nyelvvizsgájára készül, egy igazi jólelkű, tisztaszívű, kötelességtudó csoda. Larára és Norbikára, hogy ilyen fiatalon, ilyen elszántsággal, tisztelettel, szorgalommal és maximális alázattal küzdenek az álmaik megvalósításáért!
 

Volt idő, amikor lèpten - nyomon olyan kommentekbe akadtam, ahol ismeretlenül azt írták rólam, hogy “rossz anya” vagyok. Akkor elbizonytalanodtam és igen, feltettem magamban számtalanszor a kérdést: Jól csinálom? Látva a gyermekeimet ma már tudom a választ! Nem tudtam volna ennél jobban csinálni és rettenetesen büszke vagyok.

Hagytam őket szárnyalni és azt csinálni ami boldoggá teszi őket … Csodálatos látni azt, ahogyan kibontakoznak és meg merik mutatni, hogy milyenek is ők valójában. Soha ne álljatok a gyermekeitek útjába! Óvjátok, védjétek Őket a szeretetetekkel, de engedjétek, hogy a saját álmaikat, a saját életüket éljèk ès ne a Tièteket! - írja Réka a posztjában.

A

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek