Távolság

Mi történhetett? Harry herceg a feleségét hátrahagyva utazott Angliába

K.B.

Létrehozva: 2024.10.01. 09:30

Meghan Markle Amerikában marad az angliai látogatás helyett.

Megdöbbentő lépésre szánta el magát Harry herceg. A családját hátrahagyva, egyedül utazott ugyanis a szülőhazájába Angliába, hogy ott több rendezvényen is részt vegyen a következő napokban. A fél világ most azt találgatja, hogy Meghan Markle miért nem kísérte el a férjét az útra, és hogy vajon meglátogat-e bárkit a családtagjai közül a tékozló herceg. Néhány napja ugyanis a királyi család örömteli gesztust tett Harry felé, a 40. születésnapja napján mind a wales-i hercegi pár, mind Károly király felköszöntötte a férfit a közösségi médiában.

Harry herceg
Harry herceg egyedül utazott haza Angliába /Fotó: Anadolu via AFP

A Mirror számolt be róla, hogy Harry herceg a londoni WellChild jótékonysági szervezet díjátadó ünnepségre utazott haza, amelynek védnökeként több mint 15 éve dolgozik már. A lap szerint egyre erősebbek azok a pletykák, hogy Harry meglátogathatja a családját a látogatás során, főleg úgy, hogy csak egyedül tért haza, és sokkal könnyebben mozoghat ide-oda az országon belül.

Emellett továbbra is folytatódik a jogi harc Harry és a belügyminisztérium között, miután 2020-ban az állami szerv megszüntette Harry herceg fegyveres védelmét az ország területén. A belügyminisztérium szerint ugyanis Harry, mivel már papíron nem a királyi család tagja, nem jogosult az adófizetők pénze által biztosított rendőri védelemre. Így azonban a hercegnek súlyos milliókért kell a saját biztonsági csapatát is magával repültetnie Angliában, és ott elszállásolnia. Az Amerikában élő barátaik szerint ezért utazik ritkán együtt a házaspár, ugyanis a tengerentúlon biztosítva van Meghan és a gyerekek védelme is.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek