GasztroKét szabályt kell betartani: így nem durran ki a hurka sütés közben Hajlamos sülés közben szétrepedni, kidurranni.
Test és lélekVégre kiderült a titok, így nem durran ki sütésnél a hurka és a kolbász A disznótoros finomságok laktatók, kiváló ebéd vagy vacsora készülhet belőlük, és egyszerűen elkészíthetőek. Sokszor azonban minden elővigyázatosság ellenére kipukkad a hurka, kolbász. Pedig pofonegyszerű a megoldás, nagyanyáink is így sütötték.
AktuálisPofonegyszerű titka van, hogy ne durranjon ki a hurka – eláruljuk, mi az A téli hónapok elengedhetetlen finomsága a májas és a véres hurka, hogy a sült kolbászról már ne is beszéljünk. A készítése azonban nem kétperces feladat, ráadásul sokak bosszúsága, hogy sütésnél kidurran a bőréből a töltelék.
AktuálisBiciklivel tölti a kolbászt Szabolcs Egy hagyatékból visszamaradt húsdaráló és egy zsibvásári hurkatöltő ihlette meg Biró Szabolcsot, amikor megálmodta egyedi, biciklivel működtethető kolbásztöltőjét.
AktuálisTöbbféle sertésrészből készül a jó hurka Végre itt a december! Tudja, mit jelent ez? Itt a disznóvágás ideje! Ahány ház, annyi szokás, ha disznóságokról van szó, egyben azonban mindenki egyetért: pálinka legyen a házigazdánál!