Vélemény

Vélemény: VV és W

Győrik L. Ferenc

Létrehozva: 2014.03.03.

Két ismert anyuka is belátta: nehéz alkalmazkodni ahhoz az élethez, amelyet egy idegen ország nyújt a számára. VV Ágica kisfiával, Patrikkal hagyta háta mögött Itáliát, Wolf Kati pedig a távol-keleti életnek köszönheti meg a lehetőséget.

Két nő, két édesanya. De két merőben más történet, mindkettő némi honvággyal fűszerezve.

Szögeczki Ági évek óta kereste a boldogságot. A férfit, aki elfogadja sokszor nehéz természetét, akinek ő lesz az egyetlen, az igazi, a minden. A lovag egy olasz orvos képében érkezett meg. Talán a legjobbkor, amikor már szinte Ági is letett róla, létezhet ilyen. A távkapcsolatot végül kisfiuk érkezése kovácsolta szorosabbá.

A szerelmespár legyőzte a távolságot, de az édesanyává lett Ágicának az olaszországi élet újabb megpróbáltatással szolgált: egy idegen ország, idegen szokások, idegen ízek – mindezzel már nem tudott megbirkózni. Hazajött.

Wolf Kati néhány éve hazánkat képviselte a világ legismertebb dalversenyén. Noha énekesnőként a szakma már az elmúlt évtizedekben is elismerte, az ország az X-Faktornak köszönhetően zárta igazán szívébe őt. A műsor utáni szokásos haknikörutat, videoklipeket követően azonban csökkent az érdeklődés iránta. S szinte váratlanul jelentette be: családjával a Távol-Keleten kezd új életet.

Fél évvel az új élet után most mindnyájan hazajönnek. Csak látogatóba – szólnak a hírek, de erre azért ne vegyünk mérget, és ne lepődjünk majd meg, ha szeptembertől a gyermekeik már itt lépik át az iskola küszöbét.

Olyan világot élünk, amikor sokan abban látják a boldogulás lehetőségét, hogy külföldön kezdenek új életet. A távolság azonban a statisztikák szerint családok százait, ezreit szedi szét. Katinak és Áginak azonban nagyon szurkolok!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek