Baleset

"Szinte esélytelen, de hátha feltámad a lelkiismerete" – üzent férje cserbenhagyójának a tatabányai asszony

M. N.

Létrehozva: 2024.07.22.

Keresik azt az autóst, aki cserbenhagyott egy férfit Tatabánya közelében. Áldozatát, a pórul járt biciklist szabálytalanul előzte, aki emiatt árokba borult és nyílt törést szenvedett.

Megdöbbentő levélben üzent férje cserbenhagyójának egy fiatal nő Tatabányán – tudta meg a Bors. Az asszony írása szerint, párját baleset érte július 12-én, negyed 7 körül, Környe közelében. Most keresi a baleset okozóját, aki miatt a férjének súlyos sérülései lettek.

mentő
A nő szerint férjének nyílt törése lett Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szinte esélytelen, de hátha feltámad a lelkiismerete… Keressük azt a Seat-ost, ami tegnap este (07.12.) negyed 7 körül ment Környe és az erőmű között. Az előzésednek hála, a férjem az árokba kötött ki a biciklijével, nyílt törés lett a karján… Szóval légyszi ülj vissza az iskolapadba és tanuld újra a KRESZ-t. Kanyarban nem előzünk. És tudod benne van a KRESZ-ben, hogy csak akkor előzhetsz, ha az a személy és vagyon védelmet nem sért! Ezt a részt gondolom kihagytad, amikor megszerezted a jogsid. 

A sofőr lehet, hogy észre sem vette a biciklist, ugyanis az asszony szerint azonnal tovább hajtott, nem állt meg segíteni. Viszont férjének szerencséje is volt, ugyanis egy ismeretlen megállt mellette és végig segítette. 

Ha akkor nem volt benned gerinc, hogy legalább megállj és segíts, akkor legalább most növeszd vissza és jelentkezz! És ez úton szeretném megköszönni az egyik férfinak, aki végig ott volt a férjem mellett és segített. Végig ott voltál, amikor bevitték a kórházba és támogattad őt. Vannak még jó emberek! 

A Bors megkereste az asszonyt, de egyelőre nem kaptunk választ, így a férfi állapotáról sincs információnk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek