Heti Top

Drámai a magyar énekesnő állapota; kiderült, mi okozhatta a népszerű művész halálát

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.09.01.

Módosítva: 2024.09.01.

A díjnyertes színész halála sokkolta az országot, azóta alig térnek napirendre a művészkollégák. Heti top legolvasottabb cikkeinket olvashatod.

Ez a hét is eltelt és a hazai sztárvilág most sem unatkozott, sőt rengeteg minden történt. Kiderült, a magyar énekesnő helyzete szeptemberben dől el, míg gyászol a szakma, sőt a Jászai Mari-díjas színész utolsó szavai is napvilágot láttak. Folytatódik a dráma a királyi családban is és Megyeri Csilla exe is továbblépett. Ezek a hét legolvasottabb szárhírei a Borson:

Mihályi Győző halála sokkolta az országot! - Fotó: József Attila Színház 

Marad a némaság?

A szaxofonos énekesnő, Marcellina hangszálai nemrég bevéreztek, azóta némaságban kell töltenie minden napját. Mint kiderült, kicsit komplikáltabb a helyzet, mint először tűnt, így csak szeptemberben derül ki, mi lesz az énekesnő hangjának sorsa.

Utolsó szavak

Gyászol az ország, miután kedden napvilágot látott a hír, hogy a Jászai Mari-díjas színész, Mihályi Győző tragikus hirtelenséggel elhunyt. A színész épp, hogy betöltötte a 70. életévét, mielőtt távozott. Ezek voltak utolsó szavai a nyilvánosság előtt.

Kiderült, hogy mi történt

Mihályi Győző hirtelen elmúlása sokakban nem csak nagy űrt okozott, hanem rengeteg kérdést is felvetett, hogy vajon mi történhetett a színésszel. Kiderítettük!

Ki lesz a fekete bárány

A brit királyi családban dúlnak a viszályok, mint mindig, de most valahogy fordulni látszik a kocka. Harry herceg és Vilmos herceg szerepe a családban könnyen változhat? Lehet Vilmos lesz a fekete bárány? A beteg Károly így kínozza a herceget:

Továbblépett

Megyeri Csilla és korábbi párja, Zsolt kapcsolata egy évtizednél is hosszabb volt, azonban mindenki nagy meglepetésére gyorsan továbbléptek egymáson. Szakításuk hirtelen volt, azonban mindketten már mással töltik az idejüket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek