AktuálisHa már unja a sonkát: töltse ebédre palacsintába és kínálja gombamártással! - Recept A füstölt csülök mennyei étel, de van, amikor ebből az isteni fogásból is elege lesz az embernek. Ilyenkor jó, ha van olyan receptünk, amivel újrahasznosíthatjuk a húst.
CelebRubint Réka: Bármikor hasznos segítség lennék egy disznóvágáson – recepttel Mivel az ország első számú fitneszházaspárjaként tartják számon Rubint Rékát és Schobert Norbit, sokan azt is hiszik, hogy annak érdekében, hogy mindig fittek maradhassanak, száraz csirkemellen és salátákon élnek. Pedig ez nagyon nem így van.
AktuálisSzaftos füstölt hús a bableves lelke A hideg téli napokon igazán jólesik egy nagy tányér forró bableves. A főételként is kiváló étel titkairól faggattuk a szakácsokat.
AktuálisSütés előtt puhára kell párolni a csülköt Füstölten vagy füstölés nélkül, főzve, sütve, főfogásként vagy levesbetétként egyaránt kiváló választás a csülök. A húsféle számtalan módon elkészíthető.
AktuálisA friss csülök bőre foltmentes és sima Egy jó oldala biztos van a lehűlésnek és az ősznek: végre jöhetnek a nehezebb, emberesebb ételek, például a csülök.
AktuálisKorhely vasárnap - igazi felüdülés a farsangi lakoma után Még ki kell használni a tavaszt megelőző hideg napokat, amikor lelkiismeret-furdalás nélkül ehetünk mennyei zsíros és cukros falatokat – a korhelyleves pedig igazi gyógyír a farsangi mulatságokat követő nehéz napokon.
CelebCsülköt írt elő az orvos Zoltán Erikának <p>Minden bűntudat nélkül eszik zsíros ételeket Zoltán Erika. Döntése a teljes életmódváltásnak köszönhető.</p>
AktuálisEláruljuk a titkot: így lesz tökéletes a csülkös bableves <p>Jó sok csülök és rengeteg zöldség, mindenki egyetért: ez a titka a csülkös bablevesnek. </p>