CelebTóth Andi: „Ha kirakom ezt a képet, nagyon meg...nak?” Az énekesnő és az alpári stílus kéz a kézben járnak. Állatvédők, vegetáriánusok, vegánok, érzékeny fülűek, kérjük lapozzanak tovább!
AktuálisPofonegyszerű titka van, hogy ne durranjon ki a hurka – eláruljuk, mi az A téli hónapok elengedhetetlen finomsága a májas és a véres hurka, hogy a sült kolbászról már ne is beszéljünk. A készítése azonban nem kétperces feladat, ráadásul sokak bosszúsága, hogy sütésnél kidurran a bőréből a töltelék.
AktuálisIlyen egy igazi disznótor! <p>Manapság újra divatba jött a disznóvágás – egyre többen vásárolnak élő állatot, és szeretnék megismerni a tradicionális vágás rituáléját, amelyhez klasszikus menü is dukál.</p>
AktuálisÍgy vágták le Sárbogárdon az ország egyik legnagyobb disznóját <p>Igazi magyaros népünnepélyre hívták a Bors munkatársait. A Nyári család disznóvágó dinasztia, idén egy veterán, a hárommázsás Zsuzsi került sorra. A méretes koca nem okozott gondot a henteseknek, néhány óra alatt darabokra szedték.</p>
AktuálisTöbbféle sertésrészből készül a jó hurka Végre itt a december! Tudja, mit jelent ez? Itt a disznóvágás ideje! Ahány ház, annyi szokás, ha disznóságokról van szó, egyben azonban mindenki egyetért: pálinka legyen a házigazdánál!
AktuálisBárki befizethet egy disznótorra A disznóvágás szezonja Magyarországon hagyományosan András-naptól (november 30-tól) farsangig tartott, de már ezen a hétvégén is sok helyen tartanak a programturizmus keretében. Ezekre bárki befizethet.