Test és lélekCukros lecsó és baracklekvár kolbásszal – bizarr menüket imád a magyar Azt mondják, a terhes nők esznek össze mindent mindennel. Pedig az internet népe szerint ez koránt sem így van.
AktuálisOrrtréning: Erős illatokat szimatolva gyorsabban tér vissza a szaglás A koronavírus-fertőzés egyik leggyakoribb tünete a szaglásvesztés, ami néhány esetben akár tartóssá is válhat. Ez ellen a kellemetlen kísérőtünet ellen azonban könnyen tehet egy kis gyakorlással.
AktuálisHorrorvideó! Egy McDonald's alkalmazott benyúl a gatyájába, megvakarja a fenekét, aztán ugyanazzal a kézzel kiszedi a sült krumplit Ezt mi már lehet, hogy nem ennénk meg.
AktuálisSzimpla megfázás vagy koronavírus? Ezek a lényeges különbségek a tünetekben A koronavírus egyik legjellemzőbb tünete az íz- és szaglásvesztés. De vajon miben térnek el ezek a tünetek attól, amikor csak egy szimpla megfázás miatt gyengülnek meg ezek az érzékek?
AktuálisFokhagymapaszta- és wasabinyalogatással próbálja megmutatni a koronavírusos fiú, milyen a teljes érzékvesztés - Videó
AktuálisElment a szaglása? Főzés közben bízza a családra a fűszerezést! A legfinomabb ételeknél is olyan érzése van, mintha csak egy darab gumit rágna? Aki a koronavírus-fertőzés miatt elveszítette a szaglását és ízérzékelését, az nem csak az étkezéseknél, de a főzésnél is komoly akadályokba ütközik.
AktuálisRummal és fahéjjal az igazi az almás rétes – hétvégi menü A hűvösödő időjárás meghozza a laktatóbb, tartalmasabb ételek iránti vágyat – ebben a szellemben keresgéltünk a hagyományos ízek és az újszerűbb megoldások között.
AktuálisHungarikum lett a dobostorta - egy kétbalkezes inasnak köszönheti létezését Immár a világhírű magyar édesség is a hungarikumok listáját gazdagítja. De vajon mit jelent ez pontosan, lehet-e változtatni ezután az eredeti recepten, vagy kizárólag az 1884-ben megalkotott összetevőkkel lehet dolgozni?
AktuálisAhogy öreg szünk, úgy szeretjük meg a spenótot Egy kisgyereknél szinte elképzelhetetlen, hogy bármit megegyen, aminek furcsa a színe, a szaga vagy netán az állaga. A kiskorban még utálattal fogyasztott étel felnőttkorra kedvenccé is válhat. De minek köszönhető ez?