Sport

Perdöntő bizonyítékkal állt elő az exfeleség

Bors

Létrehozva: 2012.09.04.

Lance Armstrong most már tényleg nagyon nagy bajban van. Senki sem hisz a hétszeres Tour de France-győztes amerikainak, ráadásul még az exei is ellene vallottak.

A France 2 televízió azt állítja, hogy az Amerikai Doppingellenes Ügynökség (USADA) korábban levett mintákon újra elvégzett tesztek alapján bizonyítottnak látja Lance Armstrong bűnösségét. Azt nem tudni, mely időszakban levett mintákat vizsgált az USADA, és azt sem, milyen tiltott anyagokat találtak azokban.

Az USADA várhatóan két hét múlva készíti el végső jelentését Armstrong doppingügyében, amit elküld a Nemzetközi Kerékpáros Szövetségnek (UCI). A jelentést nyilvánosságra is hozzák, hogy így helyezzék nyomás alá a szervezetet. Az UCI elnöke, Pat McQuaid kijelentette, hogyha az USADA támadhatatlan bizonyítékokkal szolgál, örökre eltiltják Armstrongot, és megfosztják mind a hét Tour-győzelmétől.

A tévécsatorna úgy tudja, hogy az amerikai kerekes ellen vallott korábbi barátnője, az énekes Sheryl Crow és exfelesége, Kristin Armstrong is. Utóbbi állítólag perdöntő bizonyítékokat is szolgáltatott a doppingvadászoknak. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek