Sport

Összeroppant Marschalek Ákos gyilkosa

P. Gál Judit

Létrehozva: 2012.11.15.

Egzisztenciálisan ellehetetlenítette, majd indulatos szavaival a végletekig felbőszítette M. Józsefet az asztalitenisz szövetség alelnöke, Marschalek Ákos. Az életével fizetett érte.

Marschalek több tízmillió forintos kölcsönt vett fel, amelynek fedezete – egyebek mellett – az öt gyereket nevelő alkalmazottja, M. József dunavarsányi háza volt. A bank a múlt héten értesítette a férfit, hogy felmondták a hitelmegállapodást, mert az adós nem fizeti a részleteket. M. József hétfőn reggel felelősségre vonta munkaadóját, s kérte, rendezze kötelezettségeit a bankkal.

Amikor a sofőr megkérdezte, hogy mi lesz ezután vele, Marschalek cinikusan a képébe vágta: „Mehetsz a híd alá az egész családoddal.” M. József erre szíven szúrta az asztalitenisz-alelnököt, aki a helyszínen meghalt.

– Az ügyfelem azonnal a rendőrségre ment, feladta magát, s ott kérte, hogy hívjanak mentőt a sértetthez – nyilatkozta lapunknak Kamarás Géza ügyvéd. 

– József információim szerint nem vette fel a kapcsolatot Marschalek Ákos özvegyével – tette hozzá kérdésünkre a védő. – Rendkívüli módon megviseli, ami történt, idegileg összeroppant, képtelen a történtekről bárkivel beszélni. Az ügyvéd nem kívánt találgatásokba bocsátkozni arról, elképzelhető-e, hogy az erős felindulásból elkövetett gyilkosságért esetleg csak felfüggesztett börtönt ró ki a bíróság. A Bors bírósági forrásból megtudta, volt már erre az ítélkezési gyakorlatban példa. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek