Sport

Amerikai barátjával keres lakást Katka

J. K.

Létrehozva: 2012.12.19.

Egy rövid pihenés után folytatódik Hosszú Katinka világjárása, így jövő márciusra marad az új, budapesti otthon kiválasztása. Amerikai barátja egyre jobban feltalálja magát hazánkban.

Lakást keres Hosszú Katinka, a hétvégén befejeződött rövidpályás úszó-világbajnokság legeredményesebb női versenyzője. Igaz, a vétel nem sürgős, hiszen az elkövetkezendő két-három hónapban szinte folyamatosan úton lesz edzőjével és párjával, az amerikai Shane Tusuppal. Katinka négy évig Los Angelesben tanult és úszott, ám a számára nem igazán jól sikerült londoni olimpia után szakított az edzőjével, Dave Salóval, s végleg hazatért.

Mi több, egy időre a pszichológiai tanulmányait is felfüggesztette. – Most nagyon élvezem az úszást, amit talán a London óta elért eredményeim is bizonyítanak – mondta a Borsnak a magyar úszó, s azt is elárulta, hogy korábbi mestere még nem ­gra­tulált világbajnoki sikereihez (két-két arany és ezüst, illetve egy bronz a mérlege Isztambulban). – Hónapok óta nem találkoztam a korábbi tréneremmel, de nem hiszem, hogy neheztel rám a „válás” miatt, mindegyikünk járja a maga útját. Jómagam itt, Budapesten.

Katinka szerint egyébként nem hoz túlságosan nagy változást az életében az országváltás, ott is, itt is az úszás töltötte, illetve tölti ki a mindennapjait.
– Sajnos egyelőre nem volt időnk igazán körülnézni az ingatlanpiacon, nem mintha különleges igényeink lennének, az a legfontosabb, hogy az új lakás közel legyen a Komjádi uszodához – tette hozzá a törökországi hős. – Márciusban lesz egy kis szünet a felkészülésben, amikor hosszabb időt itthon töltünk, majd akkor kiválaszthatjuk és megvásárolhatjuk az új otthonunkat.

Katinka barátja, Shane elmondta, egyre otthonosabban mozog a magyar fővárosban. – Los Angeles nyüzsgése, az állandó csúcsforgalom után kifejezetten békésnek tűnik a számomra Budapest – árulta el az amerikai fiatalember. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek