Sport

Elvesztette Messit a Barca?

turcsik

Létrehozva: 2013.04.04.

Elérte célját a Barca, nem kapott ki a PSG otthonában, ám Lionel Messit és Javier Mascheranót elveszítette sérülés miatt. Gondban lesznek a katalánok a visszavágón?

A szokásos barcelonai labdabirtoklási fölény ellenére kiegyenlített meccset és döntetlent hozott a PSG–Barcelona BL-negyeddöntő, így a katalánok várhatják jobb továbbjutási esélyekkel a visszavágót. Habár...

A meccs előtt Xavi elmondása szerint a spanyol csapat játékosai aláírták volna a 2-2-es remit, ám az eredmény alakulása – Zlatan Ibrahimovic lesgólja, ­illetve a 94. percben kapott egyenlítő találat – miatt bosszúsak voltak az elszalasztott győzelem miatt.

– Lehetetlen, hogy a játékvezető nem látta, hogy a svéd csatár lesről indult, hiszen két méterre állt tőle – értetlenkedett Sergio Busquets, a Barca középpályása, és a csapat ­se­géd­edzője, Jordi Roura szerint is több súlyos hibát elkövetett a német Wolfgang Stark. A bíró ténykedésével Carlo Ancelotti, a PSG trénere sem volt kibékülve. Az olasz szerint Stark megette Alexis Sánchez műesését a mérkőzés finisében, és ezzel nehéz helyzetbe hozta csapatát.

– Alexis kereste a kontaktust a kapussal, nem volt tizenegyes, a chilei szereti feldobni magát, már az augusztusi felkészülési meccsünkön is így tett – morgolódott Ancelotti. – Örülök, mert fel tudtuk venni a küzdelmet a Barcelonával, és maradt esélyünk a továbbjutásra, de ehhez véleményem szerint két gólt kell szereznünk a Nou Campban.

A párizsiak esélyeit javítja, hogy a Barca vezető gólját szerző Lionel Messi jobb combhajlító izma meghúzódott (az is lehet, hogy elszakadt), a szünetben le kellett cserélni, míg Javier Mascherano a saját csapattársával ütközött és szenvedett térdsérülést. Kérdés, a két argentin közül melyik állhat a visszavágón Tito Vilanova edzô rendelkezésére. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek