Aktuális

Szerelmi fészkükben végezte ki fiatal szeretőjét a nő

Bors

Létrehozva: 2013.04.03.

Brutális gyilkosságnál kellett helyszínelnie a brit rendőröknek. Egy bekattant asszony, 24 késszúrással ölte meg fiatal pasiját, olyan erővel, hogy még a pengét is beletörte a srácba.

A 31 éves Michelle Mills, 20 éves szeretőjével vonult el kettesben a világ elől, mikor bekövetkezett a tragédia. A kétgyerekes családanyának elborult az elméje és egy késsel támad szerelmére, a vidéken található szerelmi fészkükben. A nő több, mint hússzor szúrt, ráadásul olyan erővel, hogy letörte az evőeszköz nyelét is. Ezt követően magára hagyta a férfit.

A rendőrök nem sokkal később kopogtattak az asszonynál, aki kezdetben tagadta a gyilkosságot, aztán később mindent bevallott. Elmondása szerint, már régóta nyomasztotta a viszony a férfival. A késelést megelőzően pár hónappal költözött el családjától, hogy együtt legyen a fiatal sráccal, azonban nem bírta elviselni, hogy nem lehet a gyerekeivel és férje is hiányozni kezdett neki.

A brutális gyilkosságra akkor került sor, mikor a kis házban a nő egyik pillanatról a másikra elvesztette az eszét, belehergelte magát abba, hogy haza akar menni a családjához, még egy SMS-t is irt volt párjának, hogy fogadja őt vissza. A fiatal szerető megpróbálta lenyugtatni az őrjöngő asszonyt, azonban Mills rátámadt egy konyhakéssel.

A rendőrség nem sokkal a gyilkosság után letartóztatott a nőt, akit jelenleg pszichológiai megfigyelés alatt tartanak. Ha kiderül, hogy beszámítható, életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek