Aktuális

Kilencévesen lett szexrabszolga Brazíliában

Bors

Létrehozva: 2013.11.14.

Naponta tucatnyi kislányt adnak el szexrabszolgának Brazíliában. A hatóságok szemet hunynak az események felett, ám egy brit újságíró nyomozásba kezdett a borzalmas ügyben.

Szexrabszolgának adják a fiatal tinilányokat, sőt néha a még gyerekkorban lévő kislányokat Brazíliában. A botrányos bűncselekmények naponta megtörténnek a brazil tengerpartot átszelő BR-116-os úton – írja Daily Mail. A kiskorú lányokat gyakran éhbérért kényszerítik szexuális aktusra - akaratukon kívül- ám a hatóságok évek óta nem tesznek semmilyen intézkedést a bűncselekménynek számító tevékenység ellen.

Matt Roper brit újságíró ezért úgy döntött alaposabban kivizsgálja a dél-amerikai országban zajló horrorisztikus eseményeket, és mindet megtesz annak érdekében, hogy segítsen a hányattot sorsú lányok életén.

– Miután kielégültek, kidobnak az autóból és betonra hajítanak. Sőt, gyakran belém is rúgnak . De nem adom olcsón magam, legalább 10 fontot elkérek egy menetért (körülbelül 4500 forint) – magyarázta Ropernek egy 11 éves brazil prostituált, aki két éve űzi a szakmát.

Az UNICEF felmérése szerint egyébként összesen mintegy 250 ezer mélyszegénységben élő kislány válik prostituálttá a Brazíliában. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek