Aktuális

Együtt tekeri ki magát mama, baba

Bors

Létrehozva: 2014.03.13.

700 ezren követik Laura Kasperzakot az egyik internetes közösségi oldalon, ahol mindennap nyakatekert jógapózokat mutat be a gyermekével. A nő szerint a jóga összehozta az egész családját, és még új munkát is szerzett általa.

Még jógázás közben sem hagyják magára gyermekei a New Jersey-ben élő Laura Kasperzakot. A négyéves Mini például olyannyira szenvedélyesen rajong a különleges mozgásformákért, hogy sokszor ő kéri meg édesanyját: csináljon róla egy képet. A különleges anya-lánya párosnak már több mint hétszázezer követője van az Instagram nevű közösségi oldalon, és a rajongók alig várják az új pózokat.

– Mini imádja, ha fotózom. A múltkor is bemutatott egy tökéletes kézenállást, és kiabált, hogy anya, csinálj egy fotót! Persze aztán új képet kellett készíteni, mert szerinte nem mosolygott rajta eléggé – mesélte a Baby Center blognak Kasperzak.

A 36 éves nő már 17 éve a jóga szerelmese, így nem volt kérdés, hogy gyermekeit is megismerteti az egészséges életmóddal és ezzel a mozgásfajtával. A közösségi oldalát még 2012 márciusában indította, ám akkor még ő sem tudta, hogy tömegek követik majd.

– Úgy gondoltam, ez egy jó dolog lesz, hiszen egyszerre töltök időt a gyerekeimmel, és közben sok közös emlékünk is lesz. Az oldalunknak köszönhetően egy jó barátnőmmel elindítottuk a saját vállalkozásunkat is, mellyel az egészséges életmódot népszerűsítjük, elsősorban az anyukák körében – nyilatkozta Kasperzak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek