Aktuális

Sok mindent elárult magáról a 3 milliárdos lottónyertes

G. J.

Létrehozva: 2014.05.11.

Új információkat árult el magáról a márciusi lottónyertes. Kilétét továbbra is titkolják, de kitöltötte a nagy nyertesek kérdőívét. Húsz éve lottózik, saját szisztémája van a számok tippelésére.

Március 15-e óta az egész ország azt találgatja, ki lehet az a szerencsés, aki 3 milliárd 54 millió 187 ezer 380 forintot nyert az ötös lottón. A nyertes a kérdőíven bevallotta, hogy napokig nem tért magához, és azóta sem tudta igazán megünnepelni szerencséjét.

Több mint egy hónap elteltével jelentkezett a Szerencsejáték Zrt.-nél. Előtte rengetegszer leellenőrizte a szelvényét, mire valóban elhitte, hogy ő az. Azt is elárulta magáról, hogy több mint húsz éve lottózik, néha sorsjegyeket is kapar. Családjával közösen játszott. A rokonainak nem árulta el, hogy ő a szerencsés. Pénzügyi befektető segítségét kéri majd, viszont pszichológusra nincs szüksége.

Korábban épphogy kijött a havi jövedelméből, de álmodozott róla, hogy egyszer megnyeri a főnyereményt. Úgy dön­tött, hogy nem adja fel eddigi életformáját, a munkáját megtartja, és nem költözik el a lakóhelyéről. A településen állítólag az emberek nem tudják, hogy ő a nyertes.

Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője hangsúlyozta: ügyeltek rá, hogy a nyertes személye ne legyen azonosítható.

– Csak a legérdekesebb információkat osztottuk meg a közvéleménnyel, miután erre engedélyt kaptunk a szerencsés nyertestől. 

Csupán annyit tudni: a szelvényt Komárom-Esztergom megyében adták fel. Lapunk úgy tudja, Dorogon lottózott, valójában azonban a közeli Tokodon él.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek