Celeb

Infúzióval kezelik Bódi Margót

O. Zs.

Létrehozva: 2012.09.19.

Nyaki és feji érelmeszesedést állapítottak meg az orvosok Bódi Margónál, miután sűrűsödő rosszullétei miatt elment egy alapos orvosi kivizsgálásra.

Az énekesnő különböző kezeléseket kapott azt követően, hogy eszméletét vesztette két hete egy sörfesztiválon, s most is falra tudna mászni a fejfájásos rohamoktól.

– Még nem múltak el a rosszulléteim, ma sem vagyok jól. Szédülök és fülzúgás is kínoz. Ha egy nejlonzacskó zörög, lehúzom a vécét, elvágnak egy fóliát, megnyitom a csapot vagy hozzáütődik egy kulcs az ablaküveghez, a hangok úgy belehasítanak a fejembe, hogy úgy érzem, szétmegy tőle – panaszkodott a Fekete Szemek nagyasszonya.

– Rettentően kemény dolog ez. Azért is furcsa állapot számomra, mert amúgy nem vagyok beteges. A kórházban tapasztaltam csak, hogy más hölgyek is szenvednek ettől a betegségtől.

Az énekesnő már hatszor kapott infúziót, de a kezelések eddig nem bizonyultak elég hatásosnak.

– Egy hónap múlva lesz a kontroll, az orvosok szerint meg kell ismételni az infúziókúrát, attól majd kitisztulnak az erek és elmúlnak a tüneteim. Bízom benne, hogy így lesz, s teszek is érte: leszoktunk a hagyományos ételekről, s rendszeresen járok edzésre. Nem hagyom el magam, és a műsorainkat sem mondjuk le – tette hozzá az énekesnő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek