Celeb

Somlót nyaralni vitték gyerekei

Bors

Létrehozva: 2012.09.08.

Négy gyermekével, de volt párja nélkül utazott külföldre Somló Tamás. A Voice mestere a műsor indulása előtt tengerparti utazásra vitte a családot.

Gyermekeivel nyaralt együtt Somló Tamás. A zenésznek két felesége és két élettársa volt, ezekből a kapcsolatokból három fia és egy lánya született. Szerelmi kapcsolatai ugyan zátonyra futottak, gyermekeit azonban sosem hagyta magukra. Legidősebb fia, a harminchárom éves Dávid Varsóban él, mivel az édesanyja lengyel. Az énekes következő kapcsolatából születtek meg a szintén zenészpályára lépett ikrek, Dani és Pali.

A legkisebb, a csupán tizenegy esztendős Lili, Gyöngyvérrel közös gyermekük. Tizenkilenc évet töltöttek együtt, de házasságuk 2007-ben kezdett megromlani. Lili és az egymás iránt érzett szeretetük egyszer megmentette őket a szakítástól, de nemrégiben végleg elváltak útjaik. Gyöngyvér már a nyaralásra sem kísérte el a The Voice mesterét, de Lilit nyugodt szívvel bízta az apuka gondjaira.

– Tamást eléggé megviselte a szakítás, de a gyerekei átsegítették ezen az időszakon. Ők azok, akik mindig mosolyt tudnak csalni az arcára. A közös nyaralás is jól sikerült, igyekszik odafigyelni arra, hogy az ő kis egységük ne törjön meg – számolt be a közös nyaralásról a család egy közeli ismerőse.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek