Celeb

Vujity Tvrtko teherautóval ment riportra

- m -

Létrehozva: 2012.10.04.

A műsorvezető – Pachmann Péter, Dudás Ádám, Gaál Noémi és Németh Lajos mellett – egyike annak az öt képernyősnek , aki a TV2 indulása óta jelen van a csatornánál.

Ő készítette az első riportot arról, hogy elindult a TV2 1997. október 4-én.

– Emlékszem, édesapám krumpliszállító Mitsubishijével utaztunk le Bosznia Hercegovinába riportokat készíteni, mert a TV2-nek akkor még nem voltak autói. Nem volt kész a stúdió sem, ezért az udvaron felállított kocsiból kellett közvetíteni. Oda csak az adásrendező fért be, úgyhogy az udvarról adogatták be a kazettákat. Akkor még ilyen technikával működött a dolog – emlékezett az első napokra Tvrtko, aki egyike azon keveseknek, akik ugyanannál a csatornánál dolgoznak évtizedek óta.

– Kisgyermek korom óta szurkolok ugyanannak a kosárlabdacsapatnak, megismerkedésünkkor már el is jegyeztem a feleségemet, ugyanattól a borásztól veszem a bort, mondhatom, hogy hűséges típus vagyok. A TV2 nekem elsősorban a Naplót, a barátaimat jelenti, mi egy család vagyunk, a családtól pedig nem szakad el az ember, csak azért, mert esetleg megpróbálják elcsábítani – mondta Tvrtko.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek