Celeb

Drogfüggő volt Cher apja

Bors

Létrehozva: 2013.01.20.

Cher rajongott nagymamájáért - ami nem is csoda, hiszen az idős hölgy nevelte sokáig a dívát. A Bors sorozatából megtudhatja, mely sztárok nem tudták, kik az igazi szülei illetve, milyen megpróbáltatásokon mentek keresztül gyerekkorukban.

„Nagymamám a halála előtt két héttel még konditerembe járt, pedig akkor már 96 éves volt” – említi egy nyilatkozatában Cher, a megújulás királynője. 

Madonna mellett minden idők legsikeresebb énekesnője a pop világában, több mint százmillió eladott lemezzel dicsekedhet, és most, túl a hatvanon is szédítően dögös. Ez utóbbiért néhány plasztikai beavatkozás is felel, ám kétségtelen, Chert a természet rendkívül szerencsés génekkel áldotta meg. 

Édesanyja ereiben indián vér is csörgedezik, apai vonalon pedig örmény ősökkel dicsekedhet. John Sarkisian, az örmény sofőr rendszeresen és csaknem mértéktelenül fogyasztott heroint, Cher még kicsi gyermek volt, amikor elhagyta őket.

A mama hatszor ment férjhez (Cher apjához kétszer is), így hivatalosan az egyik későbbi férj, Gilbert LaPierre adoptálta a kislányt, de ő is elhagyta őket. Cher kétéves volt, amikor Georgia súlyosan megbetegedett, és arra kényszerült, hogy állami gondozásba adja.

A kislány egy ideig árvaházban élt, ezután pedig a nagyszülők segítettek a nevelésében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek