Celeb

Brigitte Bardot száz szeretőt fogyasztott

Bors

Létrehozva: 2014.10.16.

Brigitte Bardot-nak négy házassága volt, négy öngyilkossági kísérlete, és egyetlen gyermeke, akit elhagyott. A sztárságból kiábrándult és az állatvédelembe menekült. Az egykori szexszimbólumról új könyv született.

A nyolcvanéves Bardot-ról szóló legújabb életrajzi könyv olyan megdöbbentő, eddig sosem hallott történeteket tár az olvasó elé. A hatvanas évek szexszimbóluma harmincéves koráig igencsak kicsapongó életet élt, híres és gazdag férfiak hada fordult meg a hálószobájában, de a színésznő saját bevallása szerint nővel is létesített szexuális kapcsolatot.

„Ő volt a vadász és a vad is egyben, imádta azokat a játékokat, melynek a szexuális beteljesülés volt a jutalma” – írja Ginette Vincendeau a „Brigitte Bardot: The Life, the Legend, the Movies” című könyvében, ami a múlt héten jelent meg.

A szerzőnek Bardot elmesélte, hogy ebben az időszakban fogyasztotta el az első három férjét is. Tizennyolc évesen ment először férjhez Roger Vadim filmrendezőhöz, de öt év után elvált, majd ismét oltár elé vonult, ezúttal Jacques Charrier- rel, akitől teherbe is esett. Huszonhét évesen szülte meg egyetlen gyermekét, Nicolas-t. Bardot azonban nem érezte magát érettnek az anyasághoz, ezért elhagyta a kisfiút és a filmes karrierjére koncentrált. A számítása bejött, alig két év alatt ő lett Marilyn Monroe mellett a világ legirigyeltebb női híressége, egy igazi ikon, akinek akkori megjelenése nők millióinak mutatott utat a divatban.

A szőke díva 1969-ben harmadszor is örök hűséget fogadott, ezúttal Günter Sachs milliárdosnak, de ez a kapcsolat sem bizonyult sírig tartónak. Nem úgy, mint a negyedik és sejthetően már az utolsó férj, Bernard d’Ormale, akihez 1992-ben ment hozzá, és akivel azóta is boldogan élnek.

A gyönyörű színésznő kicsapongó élete a harmadik X-ig tartott, ezután megváltozott benne valami. Zavarta a rivaldafény, hátat fordított a csillogásnak, és minden energiáját az állatok és elesett emberek megsegítésére fordította. A sors azonban nem volt vele kegyes, a nyolcvanas években megpróbálta felvenni a kapcsolatot a már felnőtt fiával, de Nicolas érthető módon nem volt kíváncsi az anyjára.

Balerinának készült

Brigitte Bardot 1934. szeptember 28-án látta meg a napvilágot Párizsban, egy gazdag család első szülőtt gyerme­keként. Balerinának készült, de a szépsége miatt már tizenöt éves korában felfedezték, mint modellt. Egy éven belül már az ország leghíresebb divatmagazinjának, az ELLE-nek a címlapján pózolt, ezután a filmvilág is felkapta. Játszott főszerepet többek között Jean Gabinnel, Alain Delonnal és Sean Conneryvel.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek