Celeb

Emelték a tétet Kordáék! Ötven állomásos turnéra indulnak májusban

Létrehozva: 2023.04.11.

Módosítva: 2023.04.11.

Korda György és Balázs Klári több, mint ötven állomásos turnéra indul, melynek első koncertje május 4-én lesz a Budapest Parkban.

Több mint 50 állomásos turnéra indul májusban Korda György és Balázs Klári, melynek első koncertje május 4-én lesz a Budapest Parkban, ahová a tervek szerint a sztárpár repülést utánozva érkezik majd meg. 

Fotó: Szabolcs László / Bors

Mindezt azon a mai sajtótájékoztatón jelentették be, ahol a Korda házaspár mellett megjelent Schoblocher Barbara, a Sztárban Sztár idei évadának ezüstérmese, a Blahalousiana zenekar énekesnője, Csordás Tibi, az egykori Fiesta frontembere, Csonka András színész-énekes, a Puskás-Dallos házaspár, DJ Dominique és a Budapest Airport kommunikációs képviselője is. 

 

Fotó: Szabolcs László / Bors

A Korda házaspár sztárvendégekkel kiegészülve zenél majd két órán keresztül a színpadon. A sajtótájékoztató keretében elhangzott: Gyuri bácsiék világhírűek lettek a póker kommentátor szerepükben is. 

– egyszer egy festő megkérdezte tőlem, hogy tudok-e römizni. Megvertem, 56 ezer forintot nyertem tőle, azóta nem játszom pénzben – anekdotázott vidáman Korda György. 

Fotó: Szabolcs László / Bors

A sajtótájékoztatón szó esett arról is, hogy Korda György és Balázs Klári TikTokozni kezdett, úgyhogy az eseményen a sztárok megtanulhattak egy rövidebb koreográfiát is. Az eseményen egy 12 fős tánckar mutatta be, hogyan lejtik a lépéseket a jól ismert Reptér című slágerre: pilóta- és légiutaskísérő ruhákban perdültek táncra  parketten. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek