JIMMY

Mintha egyenesen Zámbó Jimmyt hallanánk: A Király hangszínén énekel a 19 éves magyar tehetség

mkb

Létrehozva: 2024.06.01.

A Dal 2024 döntőse, Bradics Jácint még csak 19 éves, de szívesen énekli régi korok nagy előadóinak slágereit. Hozzáértők szerint jól hozza Zámbó Jimmy hangnemét.

Zámbó Jimmy slágerei több mint két évtizeddel a halála után is nagy népszerűségnek örvendenek. Nemcsak az idősebb generációk ismerik dalait, de a jelek szerint a fiatalok is. A Dal 2024 döntőse, Bradics Jácint 19 éves létére rendszeresen énekel Jimmy-slágereket, nem is akárhogy.

bradics jácint zámbó jimmyt énekel
Bradics Jácint tökéletesen énekli Zámbó Jimmy dalait, de nem szeretne erre a hullámra felülni, saját dalain dolgozik gőzerővel Fotó: Picasa

„Az én pályám nem a Zámbó Jimmy slágerekről fog szólni”

– 19 éves vagyok, így meglepő lehet, de nem feltétlen a saját korosztályom által trendinek tartott zenei stílusok a kedvenceim – árulta el a Borsnak Jácint.
Szeretem a régi, nagy legendák örökzöldjeit, Zámbó Jimmy dalait a slágerzenekarunkkal is rendszeresen játszottuk több más ikonikus előadó slágere mellett. Jimmy példátlan kvalitású sztár volt, karizmatikus jelenség, szerintem nincs ember az országban, akiből ne váltana ki érzelmeket a munkássága – vélekedett a fiatal énekes.

Hatalmas nézettségeket produkáltak a feldolgozásaim tőle, azonban ezekbe a dalokba nem szabad többet látni, mint aminek készültek, mert én a saját utamat szeretném járni.

 Jimmy egy volt és sosem lesz több, én pedig véletlenül sem szeretném, ha bármilyen párhuzamot is vonnának köztünk azért, mert képes vagyok eredeti hangnemben is – a közönség szerint hozzá és a munkásságához méltóan – elénekelni a slágereit. 

– Az én pályám nem a Jimmy slágerekről fog szólni. A családból egyébként Adrián gratulált már korábban az egyik videóm alatt is, azóta vele beszélgettem már több alkalommal is, de megkeresett Zámbó Marietta is a Jimmy emlékgála előtt, mondta, hogy nagyon szépen éneklem Jimmy dalait, pár mondatot beszéltünk arról is, hogy felléphetnék az emlékkoncerten, de hogy ez miért nem valósult meg azt nem tudom, mivel nem én szervezem a megjelenéseimet.

Bradics Jácint: „Irány a Dal 2025!”

Jácint tehát a feldolgozások mellett saját dalaira is nagy hangsúlyt fektet, A Dal 2024-ben a döntőig jutott, ami még több kaput nyitott ki számára.
Most tartunk a lemezem felénél, a napokban a Petőfi Rádióban bemutatott négy dalom után pedig már készülnek az újabb dalok és hamarosan új videóklippel is jelentkezem. Mozgalmas időszak elé nézek, mert közben a fellépések száma is szépen gyarapszik, de reményeim szerint legkésőbb a jövő év elején meg tud jelenni a lemezem. Addig pedig, ha készül olyan dal, amit úgy érzünk majd, hogy méltó tagja lehet egy újabb dalversenynek, akkor irány a Dal 2025!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek