AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET

Megszólalt a dögös magyar DJ: Ez történt éjszaka Szoboszlai Dominikkal

Doris

Létrehozva: 2024.07.16.

Módosítva: 2024.07.23.

DJ Stephanie a szombat estét a magyar gólvágóval bulizta át. Szoboszlai Dominik bebizonyította, mekkora partiarc, ha épp bulizásra adja a fejét.

Bár Szoboszlai Dominik számára a németországi foci-Eb nem váltotta feltétlenül be a hozzá fűzött reményeket, a magyar válogatott csapatkapitányának azóta bőven volt mivel vigasztalódnia. Az első dolga az volt, hogy szerelmével, Buzsik Borkával áldozzon néhány hétig a romantika oltárán, és megmutassa a szépségnek, hogy milyen az igazi dolce vita.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik igazi partiarc, Siófokon eresztette ki a gőzt Fotó: Szabó Miklós

A talján kiruccanás után a magyar tengernél tűnt fel a 23 éves gólvágó, többször is Siófokon bulikázott. Legutóbb a Neoton koncerten jelent meg a barátnőjével, az elmúlt hétvégén pedig csapattársával, Schäfer Andrással bulizott egyet KKevinre. Ám ez még nem minden, Szoboszlai a jelek szerint legalább annyira jól bírja a partizást, mint a pályán töltött 90 percet. 

Történt ugyanis, hogy a hétvégén a tehetséges és dögös magyar lemezlovas, DJ Stephianie buliján találta magát Siófokon, és annyira emelkedett hangulatba került, hogy csatlakozott hozzá, hogy együtt fokozza a hangulatot a szőkeséggel.

A rögtönzött fellépésről természetesen egy videó is készült, a felvétel pedig nyilvánvalóan nagyot megy a TikTokon!

@djstephanie_official Köszönöm Nektek tegnap estét, minden percét imádtam!!!😍🔥 Jövő héten ugyanilyen energiával indulok Németországba, a Parookaville-re, ahova egyedüli magyar és egyedüli női DJ-ként jutottam be a nemzetközi DJ verseny döntőjébe! Szorítsatok! 🤞🏻insta: djstephanie_official #foryou #nekedbe #fyp #foryoupage #djstephanie #nekedbelegyen ♬ eredeti hang - DJ Stephanie

Megszólalt a dögös DJ: Így viselkedett Szoboszlai Dominik azon az éjszakán

A Bors elérte telefonon DJ Stephanie-t, aki elmondta, életében először találkozott személyesen Szoboszlaival, ám a Liverpool FC ásza egyáltalán nem okozott neki csalódást, sőt!

– Eddig csak képeken láttam Dominikot, valamint a róla megjelent cikkekből ismertem, de azt kell mondjam, nagyon jófej, laza és felszabadult volt a csapattársával, Schäfer Andrással együtt. Szombat este, július 13-án léptem fel a Plázson, több mint tízezer ember előtt, akkor már ott voltak Dominikék. A párom látta is őket a helyszínen, megkérdezte tőlem, mit szólnék, ha feljönnének a fiúk a színpadra. Igent mondtam, természetesen! Ráadásul épp a Freed from desire című remix jött, amikor Dominikék feljöttek mellém, egy korábbi videóban pedig már láttam, hogy egyszer buliztak erre a fiúk az öltözőben. Mit ne mondjak, szuper hangulatot teremtettek – mesélte el az éjszaka részleteit DJ Stephanie, akire hamarosan nem mindennapi megmérettetés vár, méghozzá Németországban. A legjobb négy közé jutott ugyanis egy rangos, nemzetközi viadalon, a héten repül ki Németországba a Spininrecord x Cupra x Parookavikle versenyre, ami nőként egészen elképesztő teljesítmény.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek