Cuki

Hihetetlen, mennyit nőtt: Hosszú Katinka megmutatta a cuki kislányát - Videó

Létrehozva: 2024.10.26. 15:30

Hosszú Katinka a gyermekével közösen készített videót.

Minden idők egyik legeredményesebb magyar sportolója, Hosszú Katinka szinte az összes létező elismerést megszerezte úszóként, a nevét örökké a legnagyobbak között fogják emlegetni az egész világon. Október 26-án viszont egy új kalandra vállalkozik az olimpikon, ugyanis a tánctudását csillogtatja meg a Dancing with the Stars című műsorban.

Hosszú Katinka
Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

Hosszú Katinka most nem a TV2 táncos sikerműsorával kapcsolatban rakott ki posztot a közösségi oldalára, hanem egy olyan videóval jelentkezett, amivel sokakat meglepett, hiszen láthatjuk rajta a tavaly augusztusban született kislányát, Kamíliát, aki elképesztően sokat nőtt az utóbbi időben – az emberek csak ámulnak és bámulnak.

Hosszú Katinka videóján az látható, hogy a kislányával közösen fedeznek fel egy kisággyá alakítható pelenkázótáskát, amibe a végén bele is ül a pici Kamília, majd elkezdi kidobálni belőle a dolgokat – az édesanyja pedig mosolyogva nézi, ahogy ügyködik.

A kommentelők egyenesen imádják Hosszú Katinka videóját, hiszen csak ritkán látható így a sportoló kislánya – itt lehet megtekinteni a posztot:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek