AktuálisÜnnepeljünk malaccal! – A sertéshús népszerűsége töretlen Az ünnepek közeledtével az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum (AMC), valamint a Magyar Húsiparosok Szövetsége a minőségi sertéshús fogyasztását népszerűsíti. Az „Ünnepeljünk malaccal!” szlogen és a „Kiváló minőségű,...
PR Cikkek7 érdekesség és 7 tipp, amit biztosan nem tudott a sertéshúsról – videó (x) A sertéshús kiváló választás hétköznapi és ünnepi ételekhez, ráadásul minden évszakban változatosan elkészíthető. A sertés egyes részei tradicionális és modern ételek remek alapanyagai is lehetnek.
AktuálisKitart a karaj mellett a magyar Noha a disznóhús idén is drágulni fog, a hentesek azt tapasztalják: a karajt a magyar vásárlók magasabb áron is megveszik.
AktuálisSertésszűztől lesz puha a brassói apró pecsenye Ki gondolná, hogy még séf és séfvélemény között is szöges ellentét van, ha a brassói aprópecsenyéről van szó. Míg egyesek borsó nélkül el sem tudják képzelni, mások szentségtörésnek vélik a benne lévő hüvelyest.
AktuálisTöbbféle sertésrészből készül a jó hurka Végre itt a december! Tudja, mit jelent ez? Itt a disznóvágás ideje! Ahány ház, annyi szokás, ha disznóságokról van szó, egyben azonban mindenki egyetért: pálinka legyen a házigazdánál!
AktuálisMiről ismerszik fel a jó húsvéti sonka? <p>Nézze meg a színét, az állagát! Legyen tömör és ne engedjen levet!</p>