Celeb

Hajdú Pétert kicselezik a gyerekei

Böszörményi Lilla

Létrehozva: 2013.05.06.

Nem könnyű egy ismert apukának. Ha gyerekei kihisztizik tőle az ajándékot, azért kap rosszalló tekintetet, ha pedig ellent mond, az a baj. Hajdú Péter került már ilyen helyzetbe.

Anyagilag megtehetnék a hírességek, hogy minden jóval elhalmozzák csemetéiket, ám arra is vigyázniuk kell, hogy ne kényeztessék el gyerekeiket. A lurkók ugyanis kínos helyzetbe hozzák szüleiket, ha azok egyszer is nemet mondanak. Hajdú Péter a saját gyermekkora tapasztalatai alapján próbál jó szülő lenni.

– Sokat köszönhetek az anyukámnak, aki egyedül nevelt fel és mindent, ami erejéből telt megadott nekem. Lakótelepen nőttem fel egyke gyerekként, így soha semmin nem kellett osztoznom – kezdte Hajdú Péter. – Nincs testvérem ezért bele sem gondoltam, hogy mit érezhet, s miért sírhat a kisfiam, amikor Noncsi a szülinapjára kap ajándékot, ő pedig nem.

– Most már tudom, ezért, ha alkalom adódik, mind a ketten kapnak valami apróságot – árulta el a Frizbi műsorvezetője, aki ettől még nem érzi úgy, hogy elkényeztetné a gyermekeit. – Nálunk Kata az engedékenyebb szülő, én gyakrabban mondok nemet. Persze megesett már az is, hogy egyikünk sem engedett volna, de a körülmények miatt mégis igent mondtunk. Egy bolt közepén álltunk, a fiam pedig sírva fakadt. Mivel mindenki minket nézett, Kata inkább megvette neki az egyébként felesleges játékot.

– Szóval nem egyszerű a helyzetünk, hiszen ismert emberként többen felfigyelnek arra, ha cirkuszol a gyerekünk a boltban, de arra is, ha látványosan mondunk nemet arra, amit szeretne megkapni – magyarázta Hajdú, majd elárulta, hogy négyéves lánya már most képes kicselezni őket. – Noémi jól tudja, hogy nem mindig kaphatja meg amit akar, ezért néha magánakcióba kezd. Képes kikapni a telefont a kezünkből, ha a nagyszülőkkel beszélünk, s olyankor azonnal elsóhajtja nekik a vágyát – fejezte be a büszke édesapa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek