ReceptElképesztő trükk: így lesz isteni finom a sárgabarcklekvár az olasz nők szerint Az olasz háziasszonyoknak van egy tuti praktikája.
fontos szabályokEzzel a trükkel garantáltan nem lesz penészes a befőttes üveged Mutatjuk, hogyan lehet jól fertőtleníteni az üvegeket.
ReggeliElárulta II. Erzsébet személyes séfje, mi az, amiről semmilyen körülmények közt nem mond le a királynő
Test és lélekÍgy készíts házilag tökéletes, ám szokatlan lekvárt Igazi vitaminbombák az őszi gyümölcsökből készült lekvárok. A tökéletes szilvalekvár titkát is megmutatjuk.
AktuálisNem csak a nagyinak van joga a befőzéshez! Összeszedtük a titkokat: így lesz tökéletes a zöldség és gyümölcs Dübörög a zöldség-gyümölcs szezon. Piacról piacra járva szebbnél szebb portékát találunk, amit érdemes félretenni télire. A Bors összeszedte, hogyan tudjuk tartósítani a most porondon lévő zöldségeket, gyümölcsöket.
AktuálisMennyi mindenre jó a cseresznye? Megmutatjuk! A cseresznye az istenek eledele. Itthon számos fajtáját ismerjük a zamatos, ropogós, piros gyümölcsnek. Májusi, pomázi hosszúszárú, szomolyai fekete vagy germersdorfi – rengeteg módon felhasználhatjuk, nem csak fülbevalónak!
Test és lélekGondoltad volna? Ezeket az ételeket nem szabadna a konyhapulton tárolni Meglepő listát hoztunk.