Sport

Katalin hercegnő húga nem Czinknek szurkolt

Bors

Létrehozva: 2012.06.29.

Wimbledonban is korábbi két találkozójukhoz hasonlóan alakult Czink Melinda harmadik mérkőzése Serena Williamsszel: az amerikai teniszező két sima játszmában verte a magyar játékost.

 

Alighanem sovány vigaszt jelent Czink Melindának az a tudat, hogy egy világhírű és formás fenék tulajdonosa, Pippa Middleton is ott ült a wimbledoni centerpályán a Serena Williams elleni mérkőzése közben.

Fájdalom, Vilmos herceg sógornője inkább a 13-szoros Grand Slam-győztes teniszező sikeréért szorított, amelyet nem sok veszély fenyegetett a magyar játékos részéről. Az első játszmát röpke húsz perc alatt hozta a 31 éves amerikai, a folytatásban azonban feltámadt Czink, és megnehezítette ellenfele dolgát. Ám 4:4-es állásnál a korábban – főleg Melinda jóvoltából – viszonylag sokat hibázó Serena elvette ellenfele adogatását, a sajátját pedig hozta, így egy óra alatt 6:1, 6:4-re győzött.

Serenának valószínűleg könnyű dolga lesz a következő fordulóban a kínai Cseng ellen, s ha továbbra is ilyen jól játszik, könnyen elképzelhető, hogy Martina Navratilova 1990-es győzelme után újra harmincévesnél idősebb játékos nyeri a női egyest.

– Igazán nincs okom a panaszra, az első szerváim viszonylag jól sikerültek, ráadásul mérkőzésről mérkőzésre jobban játszom – értékelte saját teljesítményét az ifjabbik Williams lány. Babos Tímea Nagyja Petrova elleni, szerdán félbeszakadt találkozója tegnap folytatódott: Babos hiába vezetett a döntő szettben 3:1-re, az orosz játékos végül 6:4, 6:7, 9:7-re győzött.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek