Sport

Berki: legyen béke a lelátón!

Létrehozva: 2012.08.18.

Vasárnap rendezik a 211. rangadót, az Újpest a Ferencvárost fogadja. A meccs sztárvendége a lila-fehérek kedvence, az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián lesz.

Ritka, hogy a focirajongók ennyire szeretnek valakit, aki nem a futballból jön. Az olimpiai döntője idején félbeszakították a Videoton elleni bajnokit, hogy élőben lássák a labdarúgók és a nézők a gyakorlatát. Mit szól ehhez?

Nagyon megtisztelő – mondta Berki Krisztián. – Örülök, hogy ennyire befogadott az újpesti tábor, ez tényleg nagy szó. 

A fogadtatása is káprázatos volt, görögtüzek, tömeg, ez is főként a focidrukkerek műve volt.

Igen, és mindebben az a legcsodálatosabb, hogy semmi nyoma nem volt annak a viselkedésnek, amivel gyakran vádolják a futballrajongókat. Őszintén tudtak örülni a sikeremnek, és fantasztikus módon ki is mutatták a boldogságukat.

Mit vár a hétvégi, Fradi elleni rangadótól?

Hát elsősorban azt, hogy nem lesz gond a mérkőzésen, remélem, a sikerem összekovácsolja az újpesti és a ferencvárosi tábort, hiszen ezt az olimpiát az egész országnak nyertem. Ami a focirészét illeti, nem vagyok annyira otthon a sportágban, remélem, látványos meccset hoz a rangadó.

Mit jelent önnek az Újpest?

2006-ban igazoltam a lilákhoz, nagy bajban állt mellém a klub, és azóta is, ha bármi gondom van, a segítségemre sietnek, tényleg nagyon jól érzem magam náluk. Újpesten is lakom, a szomszédaimmal remekül kijövök, a környéken is mindenki ismer, szurkol. Vagyis azt mondhatom, teljes mértékben otthonra leltem a IV. kerületben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek