Sport

Hamilton inkább a celebségre koncentrál

cs

Létrehozva: 2014.06.30.

Aggódnak a rajongói Lewis Hamitonért. A Mercedes F1-es pilótája újfent az elcelebesedés útjára lépett: folyton hírességekkel lóg vagy új tetkót villant, ahelyett, hogy a vb-címre koncentrálna.

Úgy látszik, Lewis Hamilton nem tanul korábbi hibáiból. Pedig a Mercedes szaktanácsadója, a háromszoros Forma–1-es világbajnok Niki Lauda tavaly egyszer már helyre tette, amiért inkább rapsztárként, mint sportolóként viselkedik.

Akkor úgy tűnt, hatott a lelki fröccs, ugyanis a brit versenyző idén rendkívül elszántan látott neki a munkának. Gyorsan meg is lett az eredménye, hiszen ebben az idényben mercedeses csapattársával, Nico Rosberggel egymást váltogatják a vb-pontverseny élén.

Rajongói szerint azonban a Monacói Nagydíj óta láthatóan vesztett a lelkesedéséből a brit világbajnok. Míg Rosberg a legutóbbi három futamon szárnyalt, Hamilton képtelen volt tartani vele a tempót, ezért máshol keresett vigaszt. Közösségi oldalát ismét elárasztották a kedvesével, az énekesnő Nicole Scherzingerrel közös romantikus fotók, a kutyáiról készült cuki videók, két új tetoválást is varratott magára, és ismét előszeretettel bandázik hírességekkel. Csak ezúttal nem rapperekkel, hanem hollywoodi nagyágyúkkal.

A Ponyvaregénnyel kultstátuszt kivívó Samuel L. Jacksonnal lassan több időt tölt, mint a versenymérnökével. Nem csoda, ha sokan attól tartanak, a túlzott lazaság miatt úszik el a vb-je.

Pedig Hamiltonnak most duplán is lenne miért összkapnia magát, egyrészt hazai futama, a silverstone-i következik a naptárban, másrészt, ha ismét Rosberg mögött végez, a német jócskán elhúz tőle, hiszen már most is 29 pont a fórja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek